ARATOI: Válsz 961-re: Nos, bejáródott mára öreg tajtékod? Ugy hiszem, ha naponta pár jó tömetet elszíttál belüle, ugy már jó, de legalábbis jobb íze kell legyék.
Ha mégis makrancoskodna, hát tisztítsd át a szárat csutorát alaposan alkohollal, s tüzteret minden tömet után törőld, kapirgáld cseppet kőrbe, ne legyen rajt fölösleges ráégés, lerakodás, s azután próbálj ne szikkadt, ikább cseppet nedvesebb dohányt szívni pár napig. Adja az magát, hogyan akarná.
Hanem, mint arról eddigiekben már szót ejtettünk; minél gyakrabban füstőlsz vele, annál hamarabb és annál jobb eredményt érsz el. Ha hetente egyszer illeted, hát Gyümőlcsójtó Bóldogasszonyig sem lesz kedvedre való.
Most, hogy a képét látom (amellett, hogy igencsak tetszetős darab); hát én azt hittem, nagyobb méretű, öblösebb. (Vagy tórzít a kép?) Mekkora a tűztér bemenetének átmérője? Ugy 15 -17 mm-nyire saccolom, vagy nagyobb? És lefelé ez még elvékonyszik, kónuszos, ugy e? Ha neked vólnék, hát a tömet alját biza igencsak lazára tömném (eleinte mindenképp), ne legyen nagyon nedves utólsó negyede. Ha szorosra tömöd, gyanítom, meggyűlhet vele a bajod.
LAIKUS: Irod SIRE-nek: "… tedd fel ftp-re, onnan barki elerheti majd … A 925-os hozzaszolasban rbear leirta, hogy mikent jarj el …" Én biza szívesen megnézném, de nem tudom mi az az ftp, s akarhogy ólvasom jelzett hozzászólást, csak nem leszek okosabb, ott ez áll: "… Jelenleg elerheto a www.compunet.hu/pipaklub cimen. Ha valaki beirja a DNS-ek koze a mienket ( 194.143.251.113 ) akkor mar a www.pipaklub.hu is mukodik …" Namost, ha időd engedi világosíts fel légyszíves, mit kell s hova beirjak, hogy láthassam? (a többi nekem arabusúl van)