Joker Karakter Creative Commons License 2000.11.06 0 0 164
Ha kis szerencséd van, akkor hóban teszed meg.

Ha bejön a Szabadföld középtávú időjárás-előrejelzése, akkor túl hideg lesz ahhoz, hogy hó essen :-) A tervezett időpont, nov 24-25 a hónap leghidegebb napjainak ígérkezik, idemásolom:
"Változóan felhős, többfelé egész nap tartósan ködös idő. Néhol jelentéktelen csapadékot adó szitálás, hódara fordul elő. Sokfelé fúj erős, időnként viharos északi szél. Hőm. max.: 1, 7, a tartósan ködös helyeken -5, 0 fok. Hőm. min.: -8, 0 fok."
Mindez a 21-26-i időszakra vonatkozik. Mindegy, a lényeg, hogy nem fog esni :-)

Kenyérrel, kajával szerelkezz fel bőven, mert a zempléni kisfalvakban csak annyi kenyér van, amennyit korábban megrendeltek.

Érdekes, erre nem figyeltem fel. De azt tudom, hogy a kocsmák dél és három között sok helyen zárva vannak :-)

A vége egész szintes lesz :-)

Igen, viszont ha nem lenne szint, akkor nem lehetne felfelé menni. Valamit valamiért. Ez most vicc volt.
Egyébként a szint nem probléma. A Füzér -
Nagy-Milic szakaszra gondolsz, 5,2km+570m. Ez pontosan olyan, mint az egyik kedvenc etalonom, a Velem-Írottkő (szombathelyi vagyok). A másik kedvenc etalonom az Oroszlánvár :-)
Olyan infókra gondoltam, mint ami a bányi nyeregnél van, tudniillik hogy sehol nincs pecsét. Tényleg, hadd kérdezzem meg a nagyérdeműt: aki nem akar bemenni Sátoraljaújhelyre, az a Bányi nyeregnél hol pecsételjen? Mert én bementem Bányácskára, és a falu déli végében balra a harmadik házban, egy büfében pecsételtem. És emiatt majdnem lekéstem az utolsó vonatot Pest felé.

Joker

Előzmény: Törölt nick (163)