Törölt nick Creative Commons License 2000.11.06 0 0 285
Kedves Thulya

Na hogy is volt?? 1998 február 15 óta nem eszek húst. Vagyis husvétkor ettem még egy szelet pulykasonkát és egy rántott párizsit. Azóta semmi. 1999 szeptemberben elmaradt a tojás, csoki, cola, stb. 1999 december végén a sajt is elmaradt(tej, yohgurt eddig sem volt). aztán 2000 augusztustól nyerskoszton vagyok. Vagyis lassan szokok át. Heti egy meleg azért van (sültkrumpli, tészta).
Hogy miért? Először még nem volt különösebb oka. Aztán ahogy haladtam a szellemi uton, észrevettem, hogy a nagyobb szellemi terheléhez tisztábbnak kell lennem. Egyre inkább. Ha nem váltok, nem tudok fejlődni. Közben kitanultam a kajálás csinyját-binját. Most már elmondhatom, hogy többet tudok erről, mint egy átlagember. Azt hiszem én bátran mondhatom, hogy én legalább kipróbáltam, amiről irok.
Mivel szellemtudományokkal foglalkozom ezért sajna foglakozási ártalom, hogy az étkezésnek a szellemi aspektusát is nézem. Ezért irtam amit irtam.
Ja igen! 17 évig versenyszerűen judoztam, ugyhogy azt hiszem a husevésből is kivettem a részem. Viszont emellett a kajázás mellett sem gyengültem semmit. Ugyanugy birom az edzést, holott kevesebbet mozgok (régebben napi 2-3 edzés volt).

A summázott véleményem az hogy addig nem mondjon senki véleményt a vega étkezésről, amig ki nem próbálta (Bár ezt mindenre el lehet mondani)

Adept

Előzmény: Thulya (282)