Batu. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1300
Loki - Vasas 1-2 (1-1)
G.: Kerekes(11-es) ill. Tiber(2)

Hát...
Böőr nem játszott, biztos lesérült. A csapat előre viszonylag jó volt, de hátra borzalmas, a középpályásokkal senki nem ment, ha mélységből indultak. Fekete jól védett, de megint rosszul jött ki a msáodik gól előtt. Bernáth jól játszott, nagyon jó játékos lesz. Alekszics megbízható volt, de Turján voltak furcsa és rosszz megmozdulásai. Szacsa az első gól előtt nagyon nagyot hibázott, egyébként se volt sok értelmes megmozdulása. Siki a rövid passzos, kis területen cselezős játékát hozta, de most nem voltak jó labdái. Flick az elején szürke volt, de belejött és hasznosan, okosan játszott. Vada valamennyit javult, de nem nyújtott még mindig jó teljesítményt. Hanák meglepetés volt, nagyon haszbnosan, sok labdát begyűjtve és szerezve játszott. Zsombi hozta a szokásosat, a tizit belőtte, és továbbra is az egyik legjobb játékosunk. Bajzát agressziy volt, volt néhány kifejezetten ügyes megmozdulása, de fejelni nagyon nem tud. Szabó Zsoltnak voltak nagyon jó megmozdulásai, még nem teljesen érzi a társakat, de nagyon jól lát a pályán és végre egy játékos, aki tud szabadrúgást lőni. Schmidtnek nem volt jóü megmozdulása, nagyon gyenge volt. Őt el lehet küldeni, egy meccs kivételével nem játszott jól, és nagyon sokat sérült. Inkább Sárkány. Horváth szerintem labdába se ért.
Szerintem Hanákot nem kellet volna lecserélni, hanem Szacsát, és a harmadik cserének a rutinosabb Ulveczki jobb lett volna.
Az pedig nem igaz, hogy Herczeg Bandi óta nem meri senki leültetni a padra Szacsát, mert nagyon ráférne.
A bíró "kicsit furcsa felfogásban" vezette a meccset, abszolút nem jól itélte meg a problémákat, az "asszisztensek" is jól segítettek neki. Volt egy szitu, amikor Tóth rálépett Alekszicsre, ami érne egy kis elemezést. Nem láttam egyértelműen, de ha szándékos volt, akkor az nagyon otromba szabálytalanság volt. Zabos meg elég csúnyán megsérült, ráesett a vállára.

Tócsa

Én nem nézem elég szigorúan Komjátit? :)


Az a segítség jó lenne!

Lecsó

Nem lenne kedved beszállni?

Rot, Weis, Grün

Nálatok is? Csak mert nem gondolom, hogy téged a Loki érdekelene.

Hajrá Loki!!!

Batu