Zyx Creative Commons License 2000.11.03 0 0 105
Kedves Gábor!

Szeretném, ha tudnánd nincs ellened semmi kifogásom, de azt a tevékenységet, amit folytatsz itt az indexen, úgy hívják, kóklerkedés, vagy szélhámoskodás. Nagyon csodálkozom, hogy nem zártak még ki a moderátorok, már legalább három okuk lenne rá, ha szigorúan betartanák a moderálás, általuk megadott szempontjait.

Ami engem illet ebben a műfajban a Gyurcsokot vagy a Kisfaludyt sokkal ügyesebbnek tartom, mint téged. A vallásalapításuk is jobban sikerült, a dogmáikban is kevesebb következetlenség van, mint a tiédben. Gyurcsok már megköveteli a főpapnak kijáró tiszteletet, szerintem neked is figyelmeztetned kellene erre az olvasókat. Mi az hogy ignorálnak téged, kedves Gábor? Már csak én beszélgetek veled egyedül, nem veszed észre?

Mellesleg amit írtam a vitalitás skáláráról, én soha egyetlen percig se hittem benne, hogy a szerkezet a vitalitást méri. Nem győztél meg te senkit, legfeljebb az outsidereket. A tevékenységed maximálisan jelentéktelen, elhanyagolható, semmi plusz információt nem hozó. Mivel nem is fektettél munkát a dologba, ne is várj eredményt. Laikusokat úgy kápráztathatsz el, ahogy akarsz, nevezett fenti vallásalapítók is csak ezt teszik, csak hát sokkal jobban. Legyen szivetek rajta.

A Challenger körül, akkor ültek le a dolgok, amikor megismételték és bebizonyították! a tömítés hibáját kisérleti körülmények között, publikálták is a méréseket, csodálkozom, de meg nem lepődöm, hogy erről se tudtál. Amit te láttál, már csak a demonstráció volt, többhetes kisérletezés előzte meg. Ez a laikus félműveltség lesz a veszted egyszer. Légy alaposabb, ez itt nem a pletyka rovat!

Előzmény: Iván Gábor (104)