Bandyta Creative Commons License 2000.11.02 0 0 53
Ahoj,pistolnik!
(To ALIEN: source:Limonádovy Joe.Hevenyészett fordítás:Hi,CovBoy!)
Hát,nem piskóta,bár úgy látom a jerri a Te klaviatúrádról is hiányzik.(Állítólag a Microsoft klavikhoz van egy driverpatch,amivel az MS gombra lehet konfigurálni,ekkor a CTRL+ALT+DEL kombinációt is helyettesíti. Kevésbé szlavofileknek:a jerri NEM a mouse.)
Hozzátenni max. annyit tudok,hogy vstup na koleje zakazan.Prágába irányuló sörtúráim idején,e vasút közelében látható frekventált feliratról úgy gondoltam,hogy Gustav Husak et. egyik örökbecsű aforizmája,míg egy tót(h) kollega fel nem világosított,hogy pusztán a síneken való gyalogos közlekedést van hívatva korlátozni.Mindegy,a "zakazan"szó zord fensége azóta is mély húrokat pendít.
Lévén zenei műveltségem kissé sekélyes,pusztán az"obladicsku,obladice"számra hívnám fel becses figyelmed.(Hacsak nem ezzel akarják likvidálni a Napstert.)

P.S.:azért a pijonyer Abroszimov-ot is meghallgatnám mégegyszer.Ebből akár kalandjáték is lehetne: vonat jön,kő lát,kő tol,kő marad.
pirosnyakkendő lát, pirosnyakkendő le, pirosnyakkendő integet,vonat megáll,szpasziba.
Jó,lehet,így elsőre túl könnyű,de lehetne beletenni szörnyeket.Na,megírjuk? (O.K. tudom,a halhatatlan CovBoy Quest óta nincs szükség társszerzőre.)