dys Creative Commons License 2000.11.02 0 0 24
Kedves Ódri!

"Nem vagyok gyilkos. Lehet, hogy ez durván hangzik,de én igy gondolom."

Igen, durván hangzik és már vártam, mikor fogja valaki elkezdeni a szentbeszédet.

Az abortusz nem jó, nem helyeselendő dolog. Azonban ez is egyfajta szükséges rossz. Mért jobb egy gyereket nyomorban felnevelni, esetleg egyedül, mindenfajta segitség nélkül, mig megvárni az ideális partnert, az elérhető legjobb körülményeket? Amikor mindent meg tudsz adni a gyermeknek? Nem tudom, te milyen körülmények között élsz, van-e tartós kapcsolatod, ilyesmi, de azért általánositani nem szabad !!!

Igen, nekem volt abortuszom. Nagyon gyötört később a lelkiismeretem. De tudom, hogy ez volt a helyes döntés. Persze, ha lett volna valaki mellettem....... de egyedül? Egyedül nem lettem volna képes felnevelni.

Még valami:
a szexuális felvilágositás nulla az iskolában, aki otthonról sem kap semmiféle támogatást ebben az ügyben, akkor már csak a hebehurgya barátnőkre hallgathat. És ez baj!
Én például tapasztalatlanul azt a sokat emlegetett mondatot szivtam meg: "Majd az utolsó pillanatban kihúzom, nem lesz baj, nyugi." Hát persze, hogy baj lett. Ilyet mért nem tanitanak az iskolában?

bocs, de kicsit dühös leszek, ha legyilkosoznak

mindenkinek több észt és szerencsét
dys