megott Creative Commons License 2000.11.01 0 0 995
Hi mindenki!

Eloszor is elnezest mindenkinek amiert mostanaban nem tudtam irni (rohadt broadband lekorlatozott), boldogan vettem tudomasul a talalkozo sikeret a videok hala istennek nekem is megvannak csak sajna nekem is ezek a NET-rol leszedettekn igy a minoseg nalam is hagy nemi kivetnivalot! De azert nekem sincs szegyenkezni valom mivel szombat este en is fergeteges hangositassal uvoltettem a harangokat es persze az Amarokot is a debreceni partyn! Persze Nandival is talalkoztam, boldogan masolta at a tomenytelen mennyisegu (5CD) Oldfield csemeget :-)) A sutirol sajnalom hogy lemaradtam, remelem kepek keszultek a talalkarol?? Ha igen tegyetek mar fel oket valahova! Tovabba megyek 16-17-en pestre mit szolnatok hozza ha inkabb 17-en delutan-este lenne a talalkozo? Nagyon szepen kerlek titeket hozzatok meg ezt az aldozatot ertem mivel miskolci vagyok igy eleg nehez naponta pestre jarnom.. Ha mindenkinek jo az idopont akkor irjatok a forumra ill bell listara (amit mostanaban hanyagolunk :-(( )

A Bells3-rol erezni lehetett hogy nem teljes az album es hogy rejteget meg valamit a mester ennek hangot is adtam annak idejen a KenderMagban de akkor mindenki kinevetett :-(
A Guitars album pedig sorozatosan keszul a TSODE ota Csak mint mindig egy ideig a sutban csucsult..
Azert szeretnem ha egyszer azt mondana a mester hogy itt egy valogatas lemez a sutba dobottakbol nem hiszem hogy elferne egy 4CD-s Boxba tekintve a kreativitasat! :-))

Zolkiena mester-Ha megnezed a gyujtemenyem szerintem rogton talalsz majd kozuluk egyparat rajta. Ja az Elements video anyaga megvan mind VHS-en ill VCD-n!!

Lovi-Gabi-En tudok digizni jo minosegben remelem nem kovetem el megegyszer azt a szarvas hibat amit szegeny Mya-tom baratunk erezhet a boren(de megteszek mindent hogy rendbe hozzam!!) marmint hogy Ajanlva adom fel a CD-ket! (az a rohadt posta lenyelte a pakkot amit kuldtem neki :-(( ) Tanuljatok a hibambol!!

Szati:Nyugodtan teheted magasabbra azt a bizonyos lecet!

Nekem is van egy kerdesem, melyik albumon mukodott kozre Phil Collins??(ez az egyik kedvencem a tobbi kedvencem kozott :-)) )

Megott