Kaputykin Creative Commons License 2000.10.30 0 0 7
Szal naggggyon gyengea film, paródiának is, meg filmnek is az. Eleve gáz, hogy olyan filmen (Sikoly 1-2-3) poénkodik, ami maga is vhol vicces, aztán a stílus, ahogy megpróbálja az anno Zucker & Abrahams által sikerre vitt vígjátékok szellemét elegyíteni a Farelly-féle gusztustalankodó komédiával, csakhogy mindenféle szellemesség híján, ez rettentő gáz.

Most őszintén, talán ha egy eredeti poén volt a filmben, a többi gagyi másolat, például bundee által említett vécés rész, hogy a gyerek fülén áttolnak egy f@szt, hát ez Zuckeréknél már megvalósult, ha jól emlékszem Beau Bridges pucolta a fülét úgy, hogy áthúzott rajta egy kendőt, ha szerinted ez attól viccesebb, hogy f@asz megy át a gyerek fején, akkor télleg itt az igénytelenség százada.
Szerintem ez a film vhol a bohóchumor alján van, akinek ez tetszik, az nézze, csak az a kár, hogy egyre inkább ez a trend érvényesül a mozikban, nincs már normális, vicces, szellemes vígjáték, mert minden film lesüllyed erre a, torta helyett, szardobáló, víz helyett, ondóleöntő, hal helyett, f@sszal pofont adó, gagyi álpoénözönné.