Mijo Creative Commons License 2000.10.30 0 0 89

Kedves Gábor !

Írod: "A bajai belvaros gyonyoru de"

Gábor, ha meg kell fogalmaznunk, mi is pontosan az, amit "gyönyörűnek" kéne találnunk benne ..?

A Kovács és mások is felemlítették több alkalommal: hol is vannak Baján a szó szoros értelmében vett kiépített "parkolók" ? Biztos, hogy mindannak amit itt művelnek velünk ebből az aspektusból - is -, megvan a kérdéshez pászintható jogi háttere ?
Visszaforgatás !?? Hol ? A mi városunkban ? A környék minden egyes települése a karcsúbb mindenkori büdzséből is, évtizedek óta rendezettebb és infrastruktúrával komplexebb, mint Baján, pedig ezeken a településeken mégcsak nem is Patakik és Rodolfók zsonglőrködnek a rendelkezésre állókkal ....., Baján még mindig mintegy 50 - ötven !!!!! - kilóméter belterületi útszakasz mentes a szilárd burkolattól :(((( !!! Baján képesek a megkezdett utcafelújítást is félbehagyni egy olyan szakaszon - Damjanich -, ahol naponta autóbuszok és teherautók tucatjai rázzák szét hosszú évek óta az épületeket ......, ezek a járművek nem a homokvárosi húsz-ötven milliós felsőtízezres területeket róják szakadatlan lendülettel.
Gábor, írod régen voltál itthon, gyere, érdemes és tanulságos körülnézni, különösen egy olyannak, mint amilyen tanulmányokat te folytatsz, ahhoz, hogy a gyalulatlan utcai életből "kamatoztathassa a tudását" :)) !

Mijo

Előzmény: hu washizu (86)