Zyx Creative Commons License 2000.10.27 0 0 54
Igazad van, erősen lobbiztam azért, hogy az elkövetkező vitátok az Egelyvel, ne a frázispuffogtatások jegyében teljék, hanem legyenek konkrétumok is benne. Szeretnélek rávenni, hogy amennyiben beakarod bizonyitani, hogy a kerék nem a feltaláló által megadott módon működik, hanem másképp, azt legkevesebb, hogy mérésekkel bebizonyitsd, és ne csak hipotetikus szinten vitatkozzatok egymással. Ennek nincs semmi értelme, semmi nem fog kiderülni, a közvélemény pedig meg fog oszlani a vitatott kérdést illetően. Reklámot fogsz csapni az Egelynek, semmi egyebet nem érsz el. Ha viszont rendelkezésedre állnának konkrét mérési adatok egész más lenne a helyzeted. Egyszerüen tálalnád, - kérem ez van - és a dolognak vége is lenne, mielőtt elkezdődött volna egy felesleges vita.

Jövőbelátó képességem onnan fakad, hogy időközben elvégeztem (igaz csak kis mintán, ezért ez nem lehet hivatalos, meg nem is az én dolgom lenne) a vitatott méréseket. Tehát én már ismerem a vita végeredményét. Kiváncsian várom a fejleményeket, amikor összecsaptok az Egelyvel.

Kedves Gábor, itt az idő, már eleget beszéltél, támadj nyugodtan! Én itt ki is szállok az ügyből. Ez már kettőtökre tartozik. Dobj már egyet azzal a kockával!

Előzmény: Iván Gábor (53)