bullseye Creative Commons License 2000.10.26 0 0 244
Hát berosálok! Eza topic nem süllyedhet el, ez annyira rossz, enek fent kell maradnia mindörökké.
Ha valaki emlékszik, ezt az egész szart a Mulannal kezdték. Aztán maradt egy csomó Kínainak nevezett szósz (én szeretem ezt a szemetet, így megkóstoltam, ultrasz@r), és el akarták sózni valahogy, dobtak hozzá még egy-két zöld színű izét, és választottak valami reklámot. Nagggyon szar reklámot. Ezzel SZVSZ öngólt rúgtak, mert ugyan nem háborodtam fel annyira vallásilag, de egyszerűen nem tetszik (mert ocsmány), így nem eszek ilyet (amúgy is royalista vagyok :))
Azért jópofa lenn emegkérdezni egy szerzetest, SZVSZ nem ájulna el az örömtől, de nem is menne felvonulni a Mc ellen. Szép dolog, hogy egyesek kereszteshadjáratot hirdetenk mások helyett, akár akarják azok, akár nem. Emlékszem Sándor Gyurit is hogy kikérték néhányan utólag. Anno mi is kandikameráztunk, egy srác a földön feküdt, szinte mozdulatlan, habos (szóval ami habzott régebben, na) szájjal, kezében egy kis orvosságos üveg, amiből egy csomó tabletta kigurult az aszfaltra. kb. 20 ember lépett el mellette, mire akadt valaki, aki segíteni akart. Fölé hajolt, megijedt, stb, gyorsan leálltunk, elnézést kértünk, gratuláltunk, hogy megtette, kb 10 másodpercig volt morcos, aszonta azért kicsit durva volt, majd elkezdtünk beszélgetni a fura emberi reakciókról. Közben visszatért valaki, aki simán átlépett a srácon, és elkezdett üvöltözni velünk, hogy hogy képzeltük, megrémítünk mindenkit, azt a szegény mebert is becsaptuk (akinek már semi baja sem volt). Ennyit az emberekről.

Molotovics elsütött egy hülye poént akkora smiley-val a végén, mint egy metrószerelvény, erre 2 oldalon keresztül szekálták azzal, hogy gyilkos, gonosz sátánista álalt, istentagadó, fúdeejnye ember. Nem csoda, hogy végül tényleg bekattant. Hoppá, ott a bizonyíték, tényleg gonosz. Wazze, nem sokat tudok akereszténységről, de ez a testvéri szeretet&megbocsájtás?

A zsidózás csak hab a tortán, miért ne magyaráznánk bele ebbe is. A hamburger marhahús, vagyis ehetik zsidók is (kóserezést most hagyjuk, könyörgöm). De tényleg nagy sikere lenn egy reklámnak, amiben sztereotíp, méteres szakállú és pajeszú, feketébe öltözött fazonok hamburgert zabálnak? Max Izraelben, ahol legtöbb értelmes ember jót röhögne ezen a baromságon (bocs, most magamból indultam ki, mint főbibsiből, de hozhatnám Mel Brooks esetét is, aki mit összeviccelt pl. a Robin Hood a fuszeklik fejedelmében rabbiként). Talán nem véletlen, hogy USA+EU így idehaza is általában helyes szőkécske gyerekek táncikálnak, miszerint every time a good time.