M_Árpi Creative Commons License 2000.10.26 0 0 8
Még csak 8 hozzászólás született, de rém sok hülyeséget írkáltok le ide.

Én Budaörsön lakom, és fogalmam sincsen, hogy a nagyszüleim hol nevelkedtek fel, én Budapesten.

Az, ha egy államnak királya, hercege, császára van, a mai körümények között csak jót tehet. Itt van nekünk ez a kivénhedt köztársági elnökünk, aki a kormányzó pártok kegyelméből került bele a puccba. Szerinted elvárható tőle, hogy majd beint valamit a FIGYELSZ-nek vagy a kisgazdáknak? Az ausztrál kormányzó, aki a szerintetek hatalom nélküli brit uralkodó jogait gyakorolja a királynő távollétében, 1973-ban feloszlatta a parlamentet, mert képtelenek voltak megegyezni egy sor kérdésben. Spanyolországban János Károly előbb a diktátor "fogja" volt, a végén meg pont ő tartotta sakkban a rezsimet. Az amerikai típusú demokráciákban nem a képviselőkkel, hanem a spindoktorokkal egyeztetnek a politikusok.

Az se igaz, hogy a monarchia drágább a köztársasági elnöknél. A holland uralkodónak nincsen siserehada, és saját vagyonából tartja fenn a királyi birtokokat. A Mádlnak mekkora hivatala van?

Sopronnal ne példálózzatok, mert az kirakat ügy volt. Mondhatták a franiákok, hogy lám-lám, volt itt népszavazás. Jól meg is ilyedtek az eredménytől, és nem mertek még egyet rendezni.

Engem nem érdekel, hogy például Erdély Magyarország része lesz-e vagy sem. De ha a mostani politika azt akarja, hogy ezt el tudja érni, akkor először elő kell erre készíteni a nemzetközi közvéleményt. Először bizonyítania kell, hogy százszor jobbak vagyunk, és megérdemeljük, hogy ezzel a dologgal foglalkozzanak a mi kérésünkre. Hosszú lobbyzás kell ehhez, ez nem lehet vitás.

A magyarságot válasszátok szét attól, hogy ki melyik államban él. Kíváncsi vagyok, hogy kapnál-e bármit, ha bemész a német követségre, hogy te németnek vallod magad, és kérsz egy VW-t, mert szerinted az neked jár.