bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.25 0 0 14
Hát amint látom, kedves Trish, a meglincselésemre összetákolt topic nem egészen a várakozásaidnak megfelelően működik :))

Ettől függetlenül lássuk pontról pontra:

"bár a topiknyitóban benne volt (!): nem az offolással volt gondom, hanem az anyázással."

Az írásodban a kettőt egy "illetve" szó kapcsolta össze, ebből nem nagyon derül ki, hogy akkor most melyikkel is van gondod. Persze megértem, hogy utólag helyesbítenél, hiszen megint nem gondolkodtál, amikor ezt leírtad. Pedig jól tetted, nagyon is ide vág, ha neked mások anyázásával van gondod, akkor másoknak miért ne lehetne a te offolásoddal? Nem túl jellemes utólag megpróbálni úgy csavarni a dolgon, hogy a te hibáidról szépen elterelődjön a szó. Na de hagyjuk, ez senkit sem lep meg.

"Bástya topikjáról: nem bántásból nem írtam bele, hanem mert nem volt kedvem írni. Máshoz volt kedvem."

Ó, hát ennyire hülyének nézel minket? Ezzel a gyenge szöveggel akarod elbagatelizálni azt nyilvánvalóan sértő szándékú megjegyzést, hogy "te az én topicomba nem vagy hajlandó írni?" És még azt állítod, hogy:

"Az eszembe se jutott, hogy ezt bástya személye elleni sértésnek fogja venni"

Most megint citáljam a szellemi képességeidet. Unom már, inkább nem teszem.

"Kicsit zavar, hogy rám mondja, hogy gondolkodás nélkül írom, ami jön"

Hát pedig az előbbi példa alapján nagyon úgy tűnik, különösen, hogy te magad vallottad be ("az eszembe sem jutott, hogy...")

"és nem is utálom annyira, hogy..."

Nem szívesen hozok példát privát vagy IRL adatok alapján, de mivel itt egyértelműen hazudsz, most mégis le kell leplezzelek: másoktól tudom, hogy utálsz, nem is kevéssé, és véresen komolyan :))



Előzmény: Trish (11)