HelpDesk Creative Commons License 2000.10.24 0 0 70
Ni má!!! Ez az Orbán gyerek teljesen ellentmond önmagának... 3 gyerek 4 kerék???
Egyenlőre úgy fest, hogy az Orbán famíliánál -akik azért egy cseppet sem mondhatóak "átlagos" magyar családnak- felcserélődni látszanak az elképzelések. Itt a 4 gyerek mellett a 3 kereket esetleg a frissen érkezett Orbán-újonc leendő triciklije jelentené, ami azért valljuk be, nem meríti ki teljesen a család költségvetését.
Egyébként esküszöm, büszke vagyok arra, hogy ilyen "tökös legény" elnökünk van! Az ország népességproblémáit mártírként magára vállalva példát statuál a magyarországi de-demográfiai robbanás rendezésére vonatkozóan!
De jobban belegondolva...
Azért ez a cselekedete sem feltétlenül hátsó szándék nélküli: Nem lehetetlen, hogy a Torgyi doki példáján felbuzdulva "önerejéből" szeretne saját focicsapatot felállítani, esetleg a potenciális FIDESZ szavazók körét bővítené ilyetén úton...
Csak az a baj, hogy késett egy napot. Ugyammá miből tartott volna a mi drága first ladynknek egy pár órával hamarabb kilőni a porontyot a nagybetűs életbe!!! Szerintem a gyereknek sem lett volna komolyabb kifogása ellene, vagy ha igen, akkor az az érkezés után demokratikusan megvitathatták volna a családdal.
De nem így történt, pedig nem lehetetlen, hogy az október 23-i népünnepély keretében világra jött csecsemőben egy eljövendő forradalmárt tisztelhettünk volna, aki Jeanne D'Arc-ként átvezérelte volna a nemzetet néhány évtized múlva egy teljesen lezüllesztett, eltiport haza helyreállításáért folyó küzdelemben, és ő lett volna a papa munkája során teljesen összeaszott ('izony, 'izony) "magyar narancs" "hidratációjának" kivitelezője!
A valódi okot azonban csak kevesen ismerik: Az apuci ünnepi programjába egyszerűen nem tudta a tanácsadótestülete beilleszteni a baba születését.

Erről eszembe jut egy vicc:
Tűzijáték október 23-án Budapesten, kislány lepukkant panelház ablakában csüngve anyukájával gyönyörködik az "állam ajándékában". (Hát igen, itt két gyerek és két kerék még hiányzik -a kislánynak már van rollerje- de úgy gondolják ilyen "udvari fényűzés"" mellett hamarosan ez megváltozik...) A nagy pukkanásra felébred az alkoholista apuci -aki a mai nap már kétszer csúszott szét a haverokkal a ház alatti garázskocsmában- és borgőzös lehelettel üvölti:
- Mi ez a kib*szott zaj!
- Óh!!! Hát nem tudtad, most született meg a mi imádott miniszterelnökünk vacsiúj gyereke - feleli nyájasan a családszerető -civilben takarítőnő- anyuka.
- És az pukkant ilyen k**va nagyot?!?

Remélem tetszett.
Üdv: HelpDesk

Előzmény: hc (69)