dzsungelnyuszi Creative Commons License 2000.10.24 0 1 20
A NapKelte vendége volt Petróczi Sándor (az ex-férj és apa) valamint Bárándy ügyvéd úr, a kisköcsög védője. Tulajdonképpen semmi érdemleges nem hangzott el. Az ex elmondta, hogy Soproni Ágnest (következetesen így emlegette: vezetéknév+keresztnév) nagyon sokan szerették és hogy ő egyike volt ezeknek az embereknek. Aztán, hogy Soproni Ágnes minden napja a pénz körül forgott. És hogy ő nem akar semmi rosszat mondani az Ágiról (talán egyszer elhangzott így is: csak keresztnév becézve), de annak idején ő (mármint az ex) felajánlotta a bíróságon, hogy mindketten mondjanak le a házról és kerüljön az a kisgeci nevére. És hogy az exneje ebbe nem ment bele. Meg hogy Soproni Ágnes rosszul viselte, hogy mellőzték. Aztán Bárándy ügyvéd úr hosszas körmondatokban beszélt a semmiről, amiből én legalábbis azt bogoztam ki, hogy az ügyvéd dolga, hogy feltárja egy-egy bűnügy lelki hátterét. Akkor már csak azt nem tudom mire vannak a pszichológusok, pszichiáterek, neurológusok...stb. Igazából nem kaptunk választ semmire. De, mégis! Talán fontos lehet, hogy az a geciláda általános iskola felső tagozatában három évig az apjával élt. Ebben a korban a legfogékonyabban a gyerekek?
Amúgy volt néhány érdekes momentum szerintem. Ilyen pl. az, hogy az ex-férj kétnapos borostával ült a kamera elé, habár az inge frissen vasaltnak tűnt (igaz, nem sok látszott belőle). Akármekkora tragédia történjen is, ha annyira vagyok erős, hogy TV szereplést vállaljak, akkor egy borotválkozás sem foghat ki rajtam. Nekem "kicsit" hatásvadásznak tűnt.
De ilyen volt az is, amikor az ex - észrevéve, hogy őt mutatja a kamera - hirtelen nem tudott uralkodni a könnyein (amik aztán sosem törtek elő, csak olyan volt mintha).
Számomra elég gondolatébresztő volt. De hát a paranoia már csak ilyen. :-)
Előzmény: Tantus (19)