Törölt nick Creative Commons License 2000.10.24 0 0 229
Kedves lord!

Nagyon szépen köszönjük a vasi élménybeszámolódat, Oxalissal szájtátva olvastuk, másrészt a szívünkbe is zártunk érte (+Kék túra, Kincseskamra), meg azután ennyiféle gombát mi már száz éve nem láttunk életben. (Szegeden amúgy sincs különösebben sokféle.)

A nyálkásgomba salátának, savanyúságnak a legfinomabb - elkészítés egyfajta módja az ikertopicban -, színe ráadásul olyan >>lilás<< lesz ekkor. Pörköltnek is egyfajta unicum, de akkor a pörkölted állaga "nyálkás" lesz. Rizikét én savanyúságnak - a már leírt módon összedobálva-, ill. van ki levesnek, de ennek elkészítési módját fejből nem tudom, ill. öszintén szólva nem is próbáltam még ki.

A többiért sorry - nyitott kapukat döngettem.

Szeretettel, de még inkább írigykedve üdvözlünk kedves-kedves Mesterünk,

Kopáncsi

Előzmény: lord (228)