Törölt nick
2000.10.24
|
|
0 0
229
|
Kedves lord!
Nagyon szépen köszönjük a vasi élménybeszámolódat, Oxalissal szájtátva olvastuk, másrészt a szívünkbe is zártunk érte (+Kék túra, Kincseskamra), meg azután ennyiféle gombát mi már száz éve nem láttunk életben. (Szegeden amúgy sincs különösebben sokféle.)
A nyálkásgomba salátának, savanyúságnak a legfinomabb - elkészítés egyfajta módja az ikertopicban -, színe ráadásul olyan >>lilás<< lesz ekkor. Pörköltnek is egyfajta unicum, de akkor a pörkölted állaga "nyálkás" lesz. Rizikét én savanyúságnak - a már leírt módon összedobálva-, ill. van ki levesnek, de ennek elkészítési módját fejből nem tudom, ill. öszintén szólva nem is próbáltam még ki.
A többiért sorry - nyitott kapukat döngettem.
Szeretettel, de még inkább írigykedve üdvözlünk kedves-kedves Mesterünk,
Kopáncsi
|
Előzmény: lord (228)
|
|