Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.22 0 0 29
Kedves Graff Zoli! Nagyon örülök, hogy te is becsatlakoztál az eszmecserébe és mondani is akarok neked és természetesen mindenkinek egy fontos tényt, aki a témát olvassa.

Felvettem személyesen a kapcsolatot dr. Boczán Jánossal, aki az emberi test hőkibocsátásait vizsgálta hosszú ideig hőkamera segítségével különböző idegállapotokban. Nos a személyes kijelentése a könyve és a publikációi alapján is és amúgy is logikus ténynek tünik, hogy a stesszes emberek kezén nagyobbak a hőkülönbségek. Ez akár 8 fok is lehet, de szélsőséges esetekben ennél jóval nagyobbat is mértek. Természetesen ezt számos kísérleti adat bizonyítja. Gondolom mindenki halott már arról, hogy a hosszantartó stresz miatt romlik a perifériás vérkeringés,illetve a hajszálerek beszükülnek, hogy több vér jusson a főerekbe.

Ebből és azt a következtetést vontam le, hogy Egely műszere ráadásul a stresszes embereknek forog jobban. Ez már számos más adat is alátámasztja. Önmagában eléggé nevetséges dolog, amire bukkantam és így a halott ember kezére már szerintem nem is lesz szükség. "azért a bíztonság kedvéért lefagyasztjuk"

Előzmény: Graff Zoltan (20)