hWindy Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1799
Igen ezt értem. Csupán az jutott eszembe, hogy vajon mindegyiküknek megvolt-e a szabad választása. És még valami. Egy pillanatig sem vagyok benne biztos, hogy bármelyik nő, egy véleten anyagi csőd esetén, ha pl. gondoskodnia kell a gyerekeiről, stb. akkor ne választaná ezt kényszermegoldásnak. Ez igy lehet, hogy naiv. De azt hiszem érted. (Ha belegondolsz, akkor az az eset sem más, amikor a feleség mélyen utálja a férjét és mégis benne marad a házassában anyagi érdekekből. Az én nézőpontom szerint ő sem különb még sincs feltétlen kitéve megalázó dolgoknak.)
Én is értem, hogy erre nem kell tekintettel lenni, végülis egy szolgáltatást kaptok a pénzetekért és engem sem érdekel, hogy a kasszánál ülő hölgynek ma migrénje van, csak az, hogy menjen a sor.
De azért nem tudnám ennyire leegyszerűsiteni, *mióta láttam*. Akkor is az emberi vonatkozása érdekelt. Elnéztem azokat a lányokat és azon tűnődtem vajon miért vannak itt. Az is igaz - elismerem - hogy erről a témáról nem sokat tudok. Ilyen szempontból eléggé "védett" életem volt, azaz gürizem és szerényen élek. (Tehát könnyen mondhatok itten mindenféle libaságot.)

Kedves Bubus:
Kössz a választ és elnézést, hogy naiv kérdésekkel zaklatlak benneteket.

Kedves Blájen:)
Neked is köszönöm.
Hogy én is feleljek OFF: nem vagyok tag a listán, de mert a volt barátom érdeklődési köre volt, igyekeztem részt venni és valami képet kapni az LHV-ról. Igy 0 kompromittáló adatról tudok!, de olvashattam történeteket és bevallom azért néha nagyokat nyeltem: hol ettől, hol attól...:))
Jó volt az idézet - eszem ágában sincs itélkezni. Semmilyen szempontból. Egyszerűen csak érteni szeretnék dolgokat, vagy mondhatjuk úgy is, igyexem felnőni:)

Előzmény: Jackal1 (1796)