ElitJaszub Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1971
Tóni!
Holnap nem ülhecc a 4-es szektorban.

Ez volt az egyik probléma a bérletesek mai ankétján. A két középső szektor bérletesei "eggyel" kíjjebb (ezt nem tudom, hogy kell írni) ülnek, és elfoglalják a helyeket az ott ülő bérletesektől. Állítólag tetlegesség is volt:-))))))))
Egyébként elég ciki, (bár ez a rossz szervezésnek is köszönhető) mindössze 39!-en voltunk. Megszámoltam.
Ez szóvá is lett téve.
Ugyanazok hangzottak el, amit Hori is leírt.
+ még állítólag szóba került, hogy a 2-es, 16-os tagok kérték, hogy szüntessék meg a rácsokat a nézőtéren.
Erre a Józsi azt mondta, hogy OK, de akkor bejönnek helyette a rendőrök.

Ma szóba került - elkerülendő a múltkori Fradi-UTE rendőri túlkapást –hogy legyen körbejárható a stadion.
Olyan számítógépes rendszer lesz, hogy pl ha tudod előre a sorsolást, akkor akár az első forduló időpontjának környékén, megveheted az 5. fordulóra is a jegyet és így tovább.

Ez még fontos lehet, az alapszakasz utáni 4 őszi fordulóra (ebből gondolom 2 lesz hazai) nem lesz bérlet, de elővételi jogunk lesz állítólag.

Játékosok
Zombori állítólag fegyelmezetlen játékos, de a Csank-Vass páros olyan pedagógiai (?) munkába fogott vele kapcsolatban még a Vidibe, aminek meg kell, hogy legyen a hatása. Kiváncsi vagyok.
Szóba került a Szűcs Misi. Ő tőle azért nem akar a Szeiler megválni, mert az egyetlen Fradi nevelésű játékos az idősebbek közül és ez a filing hiányzik az öltözőből, ezért kell a Szűcs L., Keller, Hrutka vissza.
Egyébként a Rudi nem biztos, hogy tartósan marad, ő benne (másodsorban) nagy üzlet van. Én ezt vettem ki Józsi szavaiból, hiába 3 éves a szerződés.

Viszont egészen konkrétan említette a megújuló Stadiont. Szuperlatívuszokban beszélt róla.

Szóba került a hangosítás is. Az új.
Csank szólt, hogy a meccs közben nem tud a játékosoknak bekiabálva utasításokat adni, mert nem hallják. Úgy hogy ez is megszűnik, csak a meccs elején és a szünetben lesz zene. Kubatov bácsit lecserélik, ő már nem fog többet gagyarászni a mikrofonba. Az idétlen.
Amikor Szeiler először meghallotta, szóvá tette a Kaszásnál, aki azt mondta, hozzon jobbat. Ez megtörtént, de lehet javaslatot tenni, akár minden meccsen más és más bemondó is lehet, amíg vki meg nem tetszik a közönségnek.
Jelenleg 4 „fő”szponzorunk van: Dunapack, Hungária Bizt., AVIS, a 4. nem jut eszembe. (de nem az FVM parasztok!)
Idáig nulla volt a marketingmunka. Józsi azt mondta, hogy amióta ő ott van a Páncsicsot nem látta, tehát egészséges átadás-átvétel nem volt.
Szponzorként megpróbál beszervezni különböző területekről cégeket, úgymint, sör, bank, autó, számítástechnika.
Javaslatként elhangzott: UPC, Burger King ( mint vmelyik gyorsétterem)

Szóba kerültek az újságírók, mint hangulatkeltő tényezők. Név szerint Sinkovics. Teljesen lehúzták a palit, sőt a Szeiler azt mondta, hogy az NS egyedüli lapként „ nem támogatja” őt, felhívta a Vincze Andrást, mint rovatvezetőt, hogy találkozzanak, beszéljék meg, mi a gond, de ez azóta nem jött létre.

Most nem jut eszembe több.

HORI!
Azt hogy értetted, hogy nem árusítanak jegyet a kupameccsre?
Én már csüt. de. megvettem.

E.J.