Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 222
Érdekes, mert én azt , halottam, h ott sincs nagyon. A vargánya kilója mostanság -ha jól emlékszem-, úgy 4-5000 Ft körül, de ha beülsz a kocsidba, az osztrákoknál még többet leakaszthatsz érte. Úgy látszik szerencsés időben mentél, ill. nagyon tudod merre keressed, ha ilyen -az aszályban jelentősnek tekinthető mennyiségben- láttál és szedtél gombát.
Gratulálok kedves dilidino! És ezt minden él nélkül, a lehető legkomolyabban mondom.

Képzeljétek van egy szegedi ismerősöm, ő is ilyen, mint dilidino! Nos, tud egy öregnyárfás erdőt (valószínűleg itt botlott meg Rúzsa Sándor lova), ahol Oxalissal fél óra alatt 5 kg (nem, nem és nem túlzom el!!!!) Nyárfatinórut szakítottak, hétfőn. De persze nem árulták el, h hol. Szegedtől nem messze! Betyárvilág ez! Én erőzöm, néhány darab, ők meg 5 kg. Ez a tudás és a helyismeret. Ezért még egyszer gratulala, kedves dilidinó!!!!!!!

Oxalis csinált a gombából nagyon finom pástétomat. A receptet nem árulta el. Még sokat kell tanulnom, h beavasson eme titkos tudományába! Sebaj, kivárom. Remélem még ebben az életemben megtudom a választ. Vagy Oxalis nem viszi magával a sírba a titkot.

Előzmény: dilidino (218)