Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 219
Kedves Csigagomba!

Nem nulláztalak. A képet nem látom. Csak annyit, h "Szépvölgy, Budai-hegység".
Ugyanakkor megvilágosodtam: kétklikk. És most már mondom is, szvsz;

Alul: Vörös nyálkágomba, ehető, jellegzetessége, h a bellőle készült salátának a levélt megfesti, vörös lesz tőle. Bizonyosság: 90 %.

Középen: a szürke. Fenyőpereszke (kedvenc). Ha lisztszagú akkor 99 %, h az. Ha nem, akkor valamilyen más, de már mérgező bomba.

Jobb fölső: valamilyen tőkegomba. Ez 99 %. De jobban nem látom.

Tetszenek ám a képeid kedves Csigagomba. Olyan szépek, mint amilyen gyönyörű a nickneved. Csak így tovább-tovább!!! Ha szabad javasolnom Neked (bár én tudnék ilyen szépen fényképezni!), akkor külön-külön fényképezd őket, úgy sokkal láthatóbbak beazonosíthatóak. Cselezhetsz, hazaviszel egy-két ágat, füvet, nem csak azért, h a természetes környezeted illusztrálod így, hanem jelzed, h mi alatt szedted őket. OFF így szoktak a gombászok csalni, nem azt a fát-bokor mutatják ahol, hanem mást, Oxalis regényt tudna erről.

Amúgy nem értek a gombákhoz, tőlem ne várj sokat. Van itt egy-két nagyágyú, ők sokkal jobban. Én csak az erdőn-mezőn szeretek sétálgatni. Innen ez a szeretet, semmi több. Így vegyél engem, de természetesen bárhol-bármikor-bármiben szívesen segítek Neked. Másnak.

Üdv,

Kopáncsi

Előzmény: csigagomba (199)