V.László Creative Commons License 2000.10.18 0 1 0
Kedves Gábor!

Örülök ennek a lehetőségnek, hogy megkérdezted. Az én véleményem a nevetségessé tételről (bárki esetében) hasonló, mint a népszavazásról:
az általad tökéletesen befolyásolható laikus közönség végleges, letörölhetetlen döntést hoz olyan ügyben, amihez csak kevesen értenek olyan fokon, ami alapján dönteni lehetne. Egy ilyen nevetségessé tétel szerintem szellemi LINCSELÉS!
Még ha igazad is van, akkor is tisztességes, törvényes (tudományos) eszközökkel szabadna csak bebizonyítanod az igazadat oly módon, hogy az ellenfél tudjon védekezni, és a védekezésre felkészülni. Utoljára ilyen igazi szellemi lincselést a gabonakörökkel kapcsolatos Friderikusz műsorban láttam, talán Te is láttad, és akkor tudod és érted, hogy mitől borsódzik a hátam. Biztos, hogy az emberek 99%-a hangos ovációval pajzsra emel, de a maradék 1% elfordul, és kínjában a sarokba okád, úgy felfordul a gyomra a módszertől. Ha van benned józan ítélőképesség és főleg önbecsülés, emiatt az 1% miatt ne használd ezt a becstelen módszert! Erre szépen kérlek! Viszont egy tisztességes bizonyítást szinte kötelező megtenned, ha bizonyítékod van rá, hogy tévedett (vagy szándékosan megtévesztett) valakit is Egely. Kötelező megtenned a 99% miatt!
Bízom benned, hogy jól fogsz dönteni.

V.L.