ADAM17 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2754
VASAS!!!

Ujra friss a www.extra.hu/vasasdh, juhejj!!!
Ajanlom tehat mindenkinek!

BeKa!

Bocs, hogy belekontarkodom egy "nem hozzam szolas"-ba : ), de az a resz kulonosen tetszett, hogy:
"de az BIZTOS, hogy a jövő héten is úgy fogok kimenni, hogy ő az ISTEN, és bármit is tesz a CSAPAT érdekében, én annak tapsolni fogok, sőt, ha nyer a csapatom szineiben, akkor ünnepelni fogom."
Ez jo, tok jol hangzik, es en is valahogy igy erzek.
Es hat en se tudom anyagias szemmel nezni a csapatomat.
Az "igy enekelnem" az azt jelenti, hogy igy van az eredeti szoveg? Mert engem elsosorban az eredeti erdekel : ) Szoval tehat de viszont azaz igy van?
Meccs 23-an, hetfon, 19-kor a Sport 1-en (ami nekem nincs :(, ezert most kimegyek a meccsre)
Eltilatasokrol es -torlesekrol sajnos nem tudok semmit, jo, hogy mondod, ez erdekes!
Kupameccs 2 nappal utana 25-en, 17-kor asszem (Fay utca), a biztonsag kedveert vissza lehet keresni vmelyik Sport archivumaban, az elmult 2-3 nap egyiken pont emlitettek - ill. korabban en is irtam rola pl. itt a topicban, es valtozas asszem nem tortent)

Mtk-VASAS DH

(inkalosokkal kapcs. feltetel nelkul elhiszek mindent, amit itt mondtok es negativ, hisz, ha jol emlekszem, ok mar bizonyitottak - persze biztos van jo oldaluk is.../biztos nem az intezkedo narancsmellenyes "kedvencek" talaljak ki, de jo lenne tudni, vajon miert nem lehet felul a korlatnal allni, ha a hatragurulasi veszely miatt, akkor hadd vallaljak mar a "vakmerobbek")

Hosszabb elemzesre nem keszulok : ),
viszont az osszefoglalo alapjan maris van 2 tizigyanus KABATPETI gyilkolaszas, amit nem adtak meg, bovebbet, biztosat persze csak videozas utan mond(h)a(t)nek.
Amugy Mtk nem sokszor veszelyeztetett, de azt a par forro pillanatot is meg kellett volna elozni, s egy kicsit tobb akciot vezetni (mongyuk ezt minden meccsre le lehet mondani). Osszessegeben azonban a csapat is es kulon mindenki is nagyon jo volt, paran pedig kulonosen. Az emlitettek kozul HAJDU a keves, de latvanyos hibajatol eltekintve jo volt, ZABOS nagyon jo volt, viszont 2. felidoben tenyleg elfaradt, kivulrol legalabbis ugy latszott. MEZEY GYURI tehat jol tette, hogy levitte. Az mas kerdes, hogy en csereltem volna, bar lehet, hogy taktikailag nem tett volna jot, s Gellei is sokszor mellozte a csereket, hogy ne bontsa meg a csapatot. Csak hat en mindig lehetoseget adnek 13 mezonyjatekosnak, pl. most PALT es KUKAT behoztam volna. Igaz, POLONKAIT, LASZLOT es KOMODIT is. Es azokat, akik nem fertek a padra. Es ha szo esett ZOVATHROL, o is elsoranguan jatszott. (a 2 vicclap osztalyazatai helyenkent megmosolyogtatoak szamomra, de ezzel tenyleg felesleges foglalkozni, most mar viszont lusta vagyok bekszpeszelni)

Egy biztos:
7 ev utan nyertunk ujra a Hungaria koruton, se nekem ez az elso ottani gyoztes meccsem : )
KOSZONOM, CSAPATOM!!!!

Irany a 2. hely, ehhez hetfon 19.00-kor eloszor is megverjuk Komjatiekat. A tobbit majd az Ujpest meg a tobbiek elintezik.

HAJRA VASAS!!!!!!!!