Szia doodoo!!!
Így már értem, köszi. Az okok valóban különbözhetnek. De azért még mindig nem mindegy, hogy kannabisz vagy heroin. Az elobbit szerintem legalizálhatnák, az utóbbit természetesen nem. Csakhogy aki heroint fogyaszt vagy eleve kábítószert, nem fogja érdekelni hogy ez most legális vagy illegális, így is, úgy is meg fogja szerezni.
Csak így esetleg több esélye van szennyezett anyagot kapnia, sokkal többért, ami csak a kábítószerkereskedoket lendíti fel. (persze, logikus: akkor megérdemli, minek drogozik??De ha így is, úgy is megy a drogozás, nem kéne támogatni a minél több halálozást)Ha legalizálnák, eleve kevesebb haláleset lenne, hiszen tisztább drogot szednének, másrészt a kábítószerárusok mehetnének tehenet legeltetni. És az állam még profitot is szerezhetne belole. de elismerem, ez így elég durva lenne. Én csakis a kannabisz legalizálása mellett vagyok. De ha jobban belemélyedek, a diszkódrogokat is legalizálhatnák (legalábbis a speedet és az extasy-t) Persze az intravénásan adható drogokat, amikkel az illeto teljesen kiüti magát, én sem támogatnám. Kizárásos alapon megismétlem, mielott még valaki félreérti: csakis és kizárólag a kannabisz legalizálása mellett vagyok.
stro-B mc 303
Szia! Mondok egy kis hátteret: engem sem úgy neveltek a szüleim, hogy füvezzek, sot, teljes mértékben elítélo véleménnyel vannak MINDENFÉLE kábítószerrol. Erre mit mondhatnék? Gondolom ebbol rájöttél, hogy igen, néha elszívunk egyet-egyet. Nem naponta, vagy szigorúan heti rendszerességgel. És ha a szüleim megtudnák, valószínuleg nem repesnének a plafonon örömükben. de ugye amirol nem tudnak, nem fáj:-))) Ellenben mindketten cigiznek, és én utálom a cigit. Lehet, hogy ez furcsa ellentmondás. A környezetemben mindenki cigizik, a szülok, barátaik, az én barátaim, és én mégse. Ez van. És ha az én "marihuánás nemzedékem" felno, addigra valszeg végre legális lesz a kannabisz. De ha nem, akkor se fogom azt mondani a gyerekemnek, hogy nesze kislányom, elérted a 14-et, szívjuk el. Ezt nem teljesen így kell felfogni. Minden bizonnyal nem is fogok tudni róla. Mint ahogy az én szüleim se tudnak.
A drogfogyasztók anyagi helyzetére térve meg csak annyit mondok: a fu az anyagi jóléttol független, mert bizony egyáltalán nem drága. (1 gramm=5 ember=kb 2000 ft) fejenként 400 ft, és semmi más nem kell este, ezen kívül nem tántorogva mész az utcán, nem fogsz elájulni stb. A heroin meg a kokain teljesen más kategória. A diszkódrogok szintén. Ott kb fél-egy tabletta elég és a hatása megvan egész éjszakán keresztül. Az LSD megint más. Szvsz nem lehet azt mondani,hogy Magyarországon a gazdagok vagy jobb anyagi helyzetben lévok drogoznak. Esetleg a drogok eloszlása más.
"Tudjátok,minél többet járok ide,egyre inkább változik az egészrol alkotott képem,csak úgy veszem észre a hozzászólásaitokból,hogy azért tudtok ilyen könnyen a drog mellett/ellene állást foglalni,mert NINCS KÖZVETLEN KÖZELETEKBEN ÉRINTETT SZEMÉLY!"
Nehogy azt hidd..... esetleg olyat nem ismerek aki tuvel szúrja magát....de azon kívül...
Elnését a kettos ékezetek hiánya miatt, az explorer nem megy, a necckép meg csak így....:-(