HAJRÁ VASAS! HAJRÁ VASAS!
Tegnap kellemesen besöröztem rákészülvén a mai meccsre - most még bemegyek Münchenbe, aztán jövök vissza a monitor elé, hogy végigszurkoljam a meccset.
Karesz!
Nem biztos, hogy érthetetlenül fogalmaztál, szerintem legalább annyi igazság van abban, hogy mi szurkolók már annyira alkalmazkodtunk a csapathoz, hogy átvesszük MGy reagálásait...:-)
Szerintem amint leigazolnánk E-t, egyből megelőlegeznénk neki a bizalmat, viszont amig nem a mi játékosunk, addig ebből nem sokat fog látni.
MGy-vel kicsit szerintem más a helyzet. Sokan úgy vártuk, mint a Messiást, mint a Megváltó érkezését, a magyarfoci utolsó eredményeinek produkálóját, aki győzelemre és diadalra vezeti fiainkat.
És kaptunk helyette kellemetlen vereségeket és döntetleneket, bizonytalanságot és belső feszültséget, mendemondákat és sértődéseket. De ezzel együtt nem hiszem, hogy amikor ma útjára indul a labda ne szoritanánk Mezey sikeréért is és ne ünnepelnénk egy mai győzelem után.
Az Anti Frontok mint tudod Zele maradványok, és mint ilyen szerintem csak Zele hiányát jelzik.
Jó szurkolást mindenkinek!
Val'szeg be leszek kapcsolva, úgyhogy szivesen felrakom az elküldött SMS-eket.
Hát ennyi.