karesz4 Creative Commons License 2000.10.14 0 0 2708
Üdv Mindenkinek!

Talán nem voltam teljesen egyértelmú: Bocs Mindenkitől, akit az engem jócskán elragadó hév miatt akaratlanul megbántottam!

Huszabi!
Bocs, visszanézve tényleg pontatlanul idéztelek, de a mondanivalód lényegén és stílusán nem változtattam. Annak meg kifejezetten örülök, hogy így figyelemmel kíséred munkásságomat itt a topicok sűrűjében! :-) Azt is tudod akkor, hogy az általad idézett mondat, egy mindent és mindenkit szó szerint leanyázó, trágár írásokat alkotó egyénnek íródtak... Rámolvasni ezeket a sorokat jelen helyzetben lehet, de nem hiszem, hogy helyénvaló... Ugyanis én sem nem anyáztam, sem nem trágárkodtam... Egyébként meg mégegyszer bocs, ha úgy érezted, hogy bántottak soraim! A többit majd személyesen, a győzemünk előtt, alatt, után...

Béka!
Drága Béka! Remélem jól érzed Magad őseim földjén! Elolvasván írásodat ötlött föl bennem, hogy nagyon nagyon érthetelenül fogalmaztam. Mert soha egy szóval sem mondtam, hogy a lapban ne bíráljunk senkit, se játékost, se vezetőt, még kevésbé itt a topicban. De azt én nem tartom kulturált bírálatnak, hogy AEF, mikor még labdába sem rúgott nálunk. Én a mondanivalómmal arra utaltam, hogy a játékos és a vezetők és így a saját helyzetünket is megnehezítjük, ha eleve így állunk egy játkoshoz... Tudod a bizalom furcsa dolog. Meg kell adni mindenkinek, s ha nem él vele, vagy egyenesen visszaél vele, akkor nyugodtan a fejére kell olvasni. De meg kell neki előlegezni! Mintahogy megelőlegeztük Thomasnak is a tavalyi elég sok gyengusz szereplése után is, és Petinek is akkor, amikor nem ment a játék.... Nézd például Ferenczit... Bejárta ungot-berket, sehol nem ment neki igazán, azután most meg párosával rugdossa a gólokat. (ma persze esélye sem lesz erre!) Szóval, ha mégis idehoznák Egressyt, ne nehezítsük meg mindenki helyzetét azzal, hogy így fogadjuk, így állunk hozzá!
Üdv:

Karesz