Lassan elkezdelek rendesen irigyelni Titeket. Személyesen megbeszlhettek nézeteltéréseket, ha úgy adódik zászlókkal, vagy nélkül, de mehettek az MTK meccsre, utána örömtől és diadaltól ittasan, vagy egy újabb jók voltunk, de valami hiányzott érzéssel mehettek sörözni, én meg...
Karesz!
Szerintem sokan elfogadjuk, hogy igazad van, "csak" a stilus... Ez egy szurkolói lap lesz és én legalábbi innen a távolból azt szeretném, hogy ha előbb utóbb akár a játékosokkal szembeni kritikánkat is vállalnánk benne, mert szerintem ez jelenté azt, hogy tényleg egyenlő kapcsolat van a játékos és szurkoló (na jó, egy szurkolói csoport) között, ahol a szurkolók bátran a szemébe mondhatják a játékosnak, hogy ma nem tetszett a játékod és a játékos tudni fogja, hogy ettől még a múlt héten tetszhetett, de az BIZTOS, hogy a jövő héten is úgy fogok kimenni, hogy ő az ISTEN és bármit is tesz a CSAPAT érdekében én annak tapsoli fogok sőt, ha nyer a capatom szineiben, akkor ünnepelni fogom. És mivel tudja, hogy nem ellene vagyok, hanem a CSAPAT-ért, ezért elfogadja, hogy adott esetben a kritikám a szurkoló kritikája és látni fogom a pozitiv jeleket is.
Mint szurkolók, nem anyagiasan látjuk a CSAPAT érdekeit, de ettől még első helyre tesszük az imádott klub képvisleőit és életünket (már amikor tudjuk...) ennek megfelelően alakitjuk. Viszont ezért hadd legyen legalább annyi jogunk, hogy véleményünk lehessen egyes játékosokról, az edzőről, a VASAS-on belüli folyamatokról és mindenről, ami tul.képp befolyásolja életünket. Fogadd el, hogy nem tudjuk anyagias szemmel néznünk a csapatunkat.
Holnap nagyon szurkoljatok CSAPATUNKNAK!!!
Leirhatatlanul örülök neki, hogy lesz második száma is a lapunknak! Beszéljetek HA-sal a tov. finanszirozásról (már ha értitek mire gondolok...).
(Egyébként Egressynek én sem örülnék.)
ÁdámX, geyza!
"DE AZÉRT VIGYÁZZ NAGYON VASAS, MÉRCÉNK NAGYON MAGAS!!!"
HAJRÁ VASASUNK MOST NE HAGYD MAGAD! - én legalábbis igy énekelném, jóllehet a "HAJRÁ, GYERÜNK VASAS..." is szimpatikus variáció, de végülis a lényeg az, hogy
Azért is...!