... illetve leírtam.
Abban nincs igazad, hogy ez tényleg amatőr lap, amatőr szerkeszőkkel, amatőr producerrel (talán lapigazgatónak lehetne nevezni) és amatőr lótifutikkal. Ennek az a következménye, hogy nem hogy nem profitorientált, hanem fizetünk egy kicsit, hogy dolgozhassunk egy általunk nemesnek tartott cél (ingyenesen terjesztett szurkolói lap) érdekében. Mivel amatőrök vagyunk, nincsen rutinunk, nincsen kapcsolatunk, nincsen szakértelmünk (pénzünk sem sok), mindenhez sokkal-sokkal több energiára van szükségünk. És sokkal-sokkal többet hibázunk. Ez van.
Valóban egyszerűbb lenne, ha szeretve imádott csapatunk vezetősége megbízna egy profi kiadót, mondjuk havi egy milláért (nem nagy ár) csinálja meg. Biztos a lap is jobb lenne. Hidd el, nekünk is jobb lenne.
De nem bízza meg!
Maradunk mi, amatőrök...
Az indulatodat nem értem. Komolyan gondolod, hogy a hírdetők az 1000 példányban megjelenő lapban anyagi érdrkből hírdetenek, és ha nem megy el a lap (ingyenesen!) akkor hátatfordítanak? Megsúgom, ezek a hírdetők Vasas drukkerek, személyes ismerősök, akik ilyen formában támogatják a lapot, áttételesen kedvenc csapatukat. (Lehet, hogy megint indiszkrét voltam?)
Az index VDK topicját pedig ne becsüljük túl! Úgy gondolod, hogy a Vasas-Debrecen meccsen lesz olyan szurkoló, aki nem fogadja el az ingyenes, színes, 20 oldalas szurkolói újságot, mert valaki az indexen azt írta, hogy az egyik cikkben megjelenteknél még érdekesebb is elhangzott a beszélgetésben?
Egyébként elfogadom, hogy igazad van, de úgy látom ez Téged messze nem a súlyához mérten akasztott ki.
Én is igazán kedvellek Karesz, és nagyrabecsülöm azt a rengeteg, áldozatos segítséget, amit nyújtasz a lap sikeres létrejöttéhez. Komolyan!