Törölt nick Creative Commons License 2000.10.13 0 0 121
Kedves Ökrös Csaba!

Válaszaid nyegle és lekezelő hangnemét nem igazán kedvelem (te egy internetes folyóirat felelős szerkesztője vagy és szerintem azért ez egyfajta stílust kellene jelentsen), de ez csak én véleményem, meglehet tévedek. A lényeg: a hivatkozott írás cca tíz az egyhez az MN ellenes oldal szövegeit ismerteti, alibinek valóban szerepel MN-párti vélemény is, de az egész cikk egyértelműen az MN-ellenes erők céljait szolgálja.

Amúgy tudod ez az írás olyan, mint a Népszabadság cikkei: csak a legritkább esetben kaphatóak direkt, tényszerű valótlan állításon, csupán bizonyos "hangulatot keltenek". S utána Glászló szemforgatva kéri számon "a tényszerű hazugságokat". A huszonegyedik századi médiahatalom már csak ritkán használja a direkt hazugság eszközét. Természetesen nem teszek egyenlőségjelet a Szabad Nép primitív emeszpés propagandája és az Index sokkal kifinomultabb szadeszvilágnézet-orientáltsága közé!

Nem vádaskodom: máshol már megírtam, hogy a magam részéről természetesnek tartom, hogy az Index nem szimpatizál a konzervatív táborral, írásaival nem konzervatív irányba kívánja befolyásolni olvasóit.

Előzmény: Ökrös Csaba (117)