hiryu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6201
Kedves Shingitai.
Oké, stílusom legtöbbször a rejtjelezett távirat, elismerem. De pár tőmondatot leírtam már róla.
Bármily furcsa, a fent említett újság nekem nincs meg. Annyira gyenge színvonalunak tartom szakmailag, hogy sajnáltam rá pénzt kidobni.
Csak végignéztük edzőtársaimmal, és egyből rendeztünk egy "ki talál több hibát" estet. Első nekifutásra 7-8 jöhetett össze.
Tehát úgy döntöttem, én nem fogok most visszamenőleg újságot venni, izzadó homlokkal listázni stb.
De ha már annyira megesz a kivácsiság, tegyél érte valamit: azaz juttass el nekem egy fénymásolatot, scanneld fel, stb, szívesen válaszolok, akár itt a nagy nyilvánosság előtt. Ha pedig azt hiszed csak a szám járt, ahhoz jogod van, de ne haragudj, nekem ettől még nem lesznek álmatlan éjszakáim.
Persze lehet mondani, az se volt szép dolog, hogy más hibáit lessük. Dehát aki vállalta a nagy nyilvánosságot, egy szakmai értékben zéró újságban, az biztos végiggondolta, mi jár majd vele.
Na meg itt a hiba alapba: miért kellett mutogatnia magát.

Ja mellesleg ugyanabban a számban szerepelt egy danvizsga képekben. Az ott látható magyar azóta a maga egyéni, amerikás stílusában már eléggé ismert kezd lenni kis hazánkban.
Problémám csak annyi, hogy az illető sajaát bevallása szerint azt az első fokozatát 17 hónap altt érte el. Amerikában. Most pedig saját egyaktatáskás szervezetével terjeszkedik kis hazánkban. No comment.

Hogy szeretek-e egy iskolát, vagy sem, az teljesen lényegtelen. Azt se tudom melyik iskola.
Egyszerűen csak arról van szó, ha egy "magas" fokozatú tanítójuk így ad elő egy katát, az már rég nem shotokan. /Félve írom le, tán már nem is karate/

Előzmény: Shingitai (6183)