Tyler Creative Commons License 2000.10.11 0 0 214
Jaj ne haragudj már... Te qrva nagy kretén vagy öcsém!
Legalábbis szerintem. (Úristen már megint ez a szó!) Szóval jól megadtad nekem. Ne írkálj már kompromisszumkészségről. Te?! Figyelj már a Te a cybertéten kívül is ilyen vadbarom vagy? Pszichológus látott már?
Hogy elégedett légy -és jól megadhasd nekem te ökör- bizony nem tudom a válszokat a kérdéseidre. Ennek több oka is van: sajnos nincs olyan csatorna otthon, amelyen adnának PL. meccseket. Másrészt ha lenne is, akkor sem vagyok benne biztos, hogy megjegyezném ezeket a dolgokat. Látod milyen suttyó vagyok, hogy nem futja Sky Sportsra? Csak a kimúlt tv3 összefoglalóit láttam, illetve a tiszavirág életű Hungary Sport közvetítéseit.
A szerintemről: ez annyit jelent, hogy véleményt írok, nem megfellebbezhetetlen igazságot. ebből eredően tévedhetek és persze elfogult is vagyok. És sajna olyan széles körű ismeretekkel sem rendelkezem az angol fociról, mint Te.
Az Ajax és az olaszok? Ne már... Juve-Ajax? Ráadásul az Ajax most -önmagához képest- válságban van, tehát lehetséges, hogy nem a legjobb példa. Perszel lehet, hogy azutánpótlásnevelésre gondolsz. Abban tényleg nem ér a nyomukba senki. Sem Olaszországban, sem Angliában. (Úristen, ezért mit kapok tőled!) Ha tudnál gondolkodni a lila ködtől, akkor rájönnél, hogy nem azt írtam, hogy a magyar bajnoksággal van egy szinten a holland bajnokság, hanem azt, hogy nincs a csúcsligák között. Azt meg, hogy az olasz védők a legjobbak megmutatta az EB is, na és hát néhány szakértő -aki még esetleg nálad is többet tud a futballról- is így gondolja. (Rijkaard, Beckenbauer) Eseteleg ismerős Thuram neve? Blanc, Cafu?
Lineker: emlékszem a KEK-döntőre. Ő adta az első gól előtti gólpasszt a döntőn. A véleményem továbbra is tartom. Ha megkérdeznéd a Barca-drukkereket (akár kis próbálhatod a Barca-topicban), ki volt az elmúlt husz év 10 legjobb légiósa náluk, nem kerülne be Lineker. (Ha tévedek, előre is elnézést kérek.)
Chelsea? Nem csak én bírálom őket, hanem elég sokan. Sok embernek nem tetszik, hogy alig játszatnak angol játékost -szerintem ebben a topicban is akad ilyen. Nekem ez nem tetszik. Az, hogy mit építettek, hogyan az másik dolog, de nem fogok valakinek szurkolni, mert szép stadionja van, meg milyen gazdag. Ugyanis való igaz, hogy a PL a leggazdagabb liga manapság.
Úristen most veszem észre, hogy kezdek visszafogott lenni -legalábbis hozzád képest. Remélem nem kaptál még infarktust. Vagy nem akadt ki a röhögéstől az álkapcsod. Foglakozhatsz velem néhány hozzászólásban még, esetleg megpróbálhatod fokozni a taplóságot, amit eddig nyújtottál -ezt Te úgy neveznéd, hogy jól megadod nekem- de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, tehát elég feleslegesnek tűnik. Most jut eszembe, a Te magasröptű gondolkodásoddal még arra a következtetésre jutsz, hogy beijedtem tőled, esteleg (Basszus, most meg ezt a szót használom sokszor! Ugye nem baj?) meghátráltam az érveid előtt. Ha így gondodod, akkor még nyugodtan írkálhatsz. Azért félelemetes elképzelni, ahogy ülsz a gép előtt és számolod visszafelé az időt, hogy mikor telik le a 24 óra, és adhatod meg nekem. Egy bizalmas kérdés (ha meg nem sértelek): Neked ilyenkor erekciód van?
A rejtély-t így írják, és nem az általad elkövetett módon -ez tudom, hogy faszság, de hátha ettől is idegesebb leszel.
Jó napod van: az angolok leverik a finneket este, te pedig király vagy. Irigyellek ;-)
Sajnos mennem kell órára, de bizosan elsz mire válaszolnom :-p
Jobbulást kívánva:
Tyler

Ui: ha valami értelmes embernek van valami mondanivalója, akkor hozzászólhat. Csak nem mindenki ilyen nyitott és toleráns mint ez a ...