clairvoyance Creative Commons License 2000.10.10 0 0 327
MarK: könyörgöm, itt arról van szó, hogy nekem (nekünk?) nem tetszik az, amit Ákos csinál, mert műzenének érzem, de úgyis csak elbeszélünk egymás mellett.

"a BB nagyon jól tette, hogy abbahagyta a csúcson". Nem, a Jóslat és a Régi és új már messze nem a csúcs volt, ez tévedés. A csúcs a P.Eml. és az Elmondatott (talán) volt.

"ahogy elnézem Hauber tevékenységét, most(v. inkább korábban) nem Ákosról, hanem a BB sűllyedéséről berszélnénk..." EZ is hibádzik. Az első felével egyetértek, de a Le Prelude-nek és a Freshnek semmi köze a BB-hez, bazzeg!!!

"Ha végignézem Ákos pályáját, egy erőteljese fejlődést látok." Try to clairvoyance!

"a csúcs pedig zeneileg és szövegileg is az Ikon." MarK: én ehhez hozzá szoktam tenni, hogy SZERINTEM. Ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni. Szerintem a Karcolatok hangulata messze veri az Ikon-ét.

"Szerintem túl korai Ákos temetése. És nehogy már mi döntsük el..." Remélem, ebben nincs igazad.

"Nem a közönség igényeit kell kielégíteni!" Szerintem a közönség igényeit és a saját igényeket egyaránt figyelembe kell venni! Mire jó az a zene, ami csak a szerzőnek tetszik (most nem Ákosról beszélek)? És a Hűség azért elég divatos alapokat kapott (pl. 5 éve nem így készített volna el Ákos, és nem maga, hanem a közönség miatt)!!! Ettől függetlenül elismerem, hogy állandóan újítani akar. Ez szép!!

"Mi köze van Ákosnak a többi tehetséghez? A mai magyar popbiznisz csődjét ne varrd már Ákos nyakába!" Bocs, megint balfékül fogalmaztam. Persze, hogy semmi. Ha nem érted, elmondom még egyszer: Ákos egy olyan zenei kultúrában, ahol jó zenekarokat játszanak a rádiók, jó kis alsó középmezőny (se) lenne, persze szubjektíve.
Te is nagyon végletekben írsz, én is. Csak kompenzálni próbálok. :-))

"És nem hiszem, hogy megtagadná a múltját, csupán úgy beszél róla, mint a múltról..." Akkor te nem láttad azt a nyilatkozatot, amiben szabályosan fikázta a régi BB tagokat és Fábiánt.

"Végül: mindenki úgy értelmezi Ákos munkásságát, ahogy akarja, ahogy ő érzi. Akár reálisan, akár tévesen. Akár a zenéjét, akár a szövegeit. A vélemény egy szubjektív érzés marad, tehát ne tényként írjunk ilyeneket: "Elveszett az oszinteség", "szánalmas, hogy megtagadja a múltját" "
Ez gyönyörű végszó, de akkor olyakat se "írjunk tényként", hogy "egy erőteljese fejlődést látok", vagy "csúcs pedig zeneileg és szövegileg is az Ikon." Ugyebugye?

Látom már véres a hangulat!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: MarK (326)