nemmindegy Creative Commons License 2000.10.10 0 0 87
---OFF
Véleményed:
"Családi pótlék? Rászorultál - akkor megkaptad továbbra is. Nem szorultál rá - nem kaptad többé, hiszen minek. Ez a modern jóléti politika alapja. Mi a fenéért kapjon valaki családi pótlékot, ha anélkül is remekül eltartja a gyerekeit? "

Szerintem:
Teljesen igazad van, nem elég, hogy élvezte a papa-mama a dolgot, még pénzt is kapjon érte? Bezzeg az alkoholista-munkakerülő c... majdnem mondtam kicsodák, azok megérdemlik. BIZONY! Arccal a modern jóléti politika felé. Üssük a húzós lovat! Tiszta szívemből kívánom Neked, hogy legyen két gyereked (ha még nincs), legyen átlagfizetésed, és naponta szembesülj azzal a ténnyel, hogy TÚL SOKAT KERESEL, ezért Neked nem jár az a családi pótlék, ami a "merdzsós csávónak" bizony jár, mert ő alig keresi meg a minimálbért PAPÍRON. És röhögjön mindennap a szemedbe. És akkor állj oda az MSzP székház elé, és éltesd a modern jóléti politikát!
---ON

Tipikus baloldali gondolkodás: állambácsi segítsen ki minket a szarból, mert a bank gonosz vezetője meglépett a pénzünkkel és ezzel csődbe vitte a bankot. PERELJÉK BE Princzet (vagy Printz?) a részvényesek!! Vannak erre mindenféle törvények. Ja, hogy az sokáig tartana, és nem lenne olyan jó kis jobboldal-fikázó visszhangja? :)

---
Te mondtad:
"furcsa, hogy a fidesz kormányzás alatt egy csapásra a nyomorból mennyország lett..."
Szerintem ha marad a ballib koal, még mindíg a nyomorban élnénk (a te szavaiddal)

Előzmény: Tamás (85)