Nem is a jelentőségről volt szó. hanem a tiszteletről. Tudod, tiszteljük a régieket, és azok utánzóit. Nomeg Eminemet.
A hiteltelenségedet meg minek bizonygassam? Úgyis letagadod, nem? Akkor meg? Annyira azért nem vagy fontos ember, hogy ez igazából számítson. Ennek max. az adott zenészek és kiadók szemében van némi jelentősége és ők meg úgyis tudják. Mellesleg, nem akartam felhozni a témát, de te tudod. Jobban szeretek az aktuális hülyeségeken vitázni. De azért te is hiányoztál ám.
De a metálos kérdésre miért nem válaszolsz? Ezegyszer azt tényleg komolyan kérdeztem.
Ja, miért mentegetőzöl a NIN miatt? Kapsz tőlem egy pozitív megjegyzést a látóköröd szélesítése okán és erre te már megint gyanakszol? Ideje nyugdíjba menni.
De tudod mit? Ajánlok egy jó kis mókát. Arra gondoltam, készítek ide a netre egy ks lexikont az általam ismert zenészek, zenekarok, hammeresek, koncertszervezők karrierjéről, ügyes bajos dolgairól, saját meglátással, infókkal, máshonnan szedett pletykákkal, sok-sok egymásról szóló interjúval, cenzúrázatlan véleménnyel. És ha kész vagyok, elküldeném neked is, szakmai lektorálás és véleménynyilvánítás okán. Akár segíthetnél is. Ennek a sok esetleges anyázás meleltt annyi értlem azért lenne, hogy lenne egy jó kis gyűjtemény a fontos, vagy annak hitt zenekarokról, és jelenlegi ténykedéseikről, így a megfelelő ehylen elhelyezve felhívhatná rájuk a figyelmet.Ja, a másik két ember a Bánfalvy és az E-s Sebi lenne, őket szívesen megkérném még. Na?