huszabi Creative Commons License 2000.10.10 0 0 197
Gabo d!

Köszi a cikket,nagyon érdekes volt!!
Azért abban ez is megerősített,hogy az angolok fafejűek.Sajnos.Egyébként valóban angol drukker vagyok már kiskorom óta,épp ezért bánt különösen a válogatott permanens sikertelensége.( emlékszem,a 80-as eb-n el is bőgtem magam,mikor az olaszok kiejtettek minket)
Valószínüleg félreérthetően fogalmaztam.Alázat alatt azt értettem,hogy elismerem és felmérem az ellenfél erősségeit és fel is készülök ezek ellen.Nem képzelem azt,hogy mindenki remegő lábakkal lép a pályára pusztán azért, mert én angol vagyok. Sokszor tűnik úgy,hogy abból indul ki a játékuk,hogy "majd az ellenfélre erőltetjük a mi játékunkat,nehogy már mi alkalmazkodjunk".
Emlékezz pl.a románok elleni meccsre az eb-n. Egyszerűen nem hitték el,hogy kikaphatnak,ami még nem is volna baj,ha nem ilyen tragikusan rossz játékkal párosulna ez az érzés.

Az is igaz,hogy az angol foci sokkal élvezetesebb,"őszintébb",mint a déli országoké.De sajnos észre kéne már venni,hogy a sikerekhez bizony jó adag rafinéria és vagányság is kell.Nem elég leszegett fejjel rohanni.

Szerintem ezért sem ártana külföldi edzőt állítani a vál. élére.

Nna mindegy,az a fő,hogy szerdán nyerjünk a finnek ellen.

COME ON ENGLAND!!!

Előzmény: Gabo_d (195)