Mr Spock Creative Commons License 2000.10.09 0 0 1076
Kedves kiran,

Kicsit fáraszt engem, hogy hányszor kell még elmondanom: én nem akarokk BEBIZONYÍTANI semmit.

Akkor ebbol a szempontbol azonos allasponton vagyunk. Paul2 tanusithatja a Netton vegbement beszelgetesunk alapjan, hogy en SEM akarom azt bizonyitani, hogy a nagy piramis idegenek altal lett epitve, vagy hogy idegenek voltak itt, vagy akarmit ezzel a temaval kapcsolatban. Az en vesszoparipam nem mas, mint hogy HA vannak tenyezok amik ALAPOS GYANU-ra adnak okot (akarmiben. Ebben az esetben az idegenek jelenleterol a multban), AKKOR abban az iranyban az igazi tudomanyoknak el kellene kezdeni kutatniuk. Kesz. Ennyi az egesz. Azt mar tudjuk, hogy a jelenlegi tudasunk elegtelen akarminek a bizonyitasara is, akarmelyik iranyban (meg mindig, ebben a temaban). Itt, mi, egymast csak arrol lehetunk kepesek meggyozni (vagy nem), hogy a tema/kerdes meger-e tovabbi kutatast azok altal, akik esetleg lehetnek kepesek tobb adatot feltarni, kovetkeztetest elerni.

de míg én az piramisépítést nagyjában 70%-osan meg tudom magyarázni,

Ha kapnal limitacio nelkuli penzt erre, helyet es engedelyt, kepes lennel-e megszervezni egy Keopsz 2 megepiteset 20-25 ev alatt, mai munkagepek es technologia nelkul?

De senki sem érthet mindenhez. Csak az ezoterikusok.

Enszerintem pont forditva. Ok mondjak azt, hogy sem mi nem ertunk hozza annyira, hogy kepesek legyunk megcsinalni, sem a multban nem erthettek hozza annyira. Megis ott van, tehat valami extra tenyezot kell keresni.

azt pedig különösen nem értem, miért akarod Te már CSÍRÁJÁBAN elfojtani az építést illető merőben mérnöki jellegű eszmefuttatásomat?.....
Ámde bizonyos pontokon a kritikád túlmegy a szokásos mértéken, és megpróbálod elvből támadni, mintegy belémfojtani a szót. Ez nem fair.

Semmit nem akarok csirajaban elfojtani. Senkibe nem akarom a szot belefojtani. Nyugodtan mindenki irjon arrol amit akar.

Gabor