Mac, ez nagyon egyszerű: elkezdtem írni neked egy választ, aztán ahogy haladtam felfelé, láttam a Mika-koporsót, szóval a válasznak azt a részét egyből elküldtem. Nálam nem szabad nézni, hogy mi van a bal alsó sarokba, néha még én sem tudom, hogy kinek válaszolok! De most tutira neked! Sőt, most erőt veszek magamon és kiírom, melyik válasz kinek megy! :)))
Mogorva: ez igaz, a Sulinet holnap jön, lesz majd nemulass! Szerintetek kapunk majd sírósra photopaintelt Mika-képet? Az olyan "király"! :)
Ernesto: Mi marad Sepangra? Attól hogy a két nagynak már lefutott a küzdelem, nem hiszem hogy villeneuve-i módra szóhoz hagynák jutni a kicsiket. Szerintem most hogy a nagy feszültségnek vége, a csapat VB-re a McLaren esélye minimális, de ha el is nyerik valahogy, akkor se fogja a Ferrarit nagyon érdekelni. Ergo gyakorlatilag mindenki mehet, mint a hülye, már nem lesz balhé, szóval én nem unalmas, hanem éppenséggel felszabadult, jó kis örömautózást várok. Jó lenne ha a "nagyok" immár a halál ideges csapatfőnökök nyomása nélkül nyomhatnák kicsit ezen az előzésre alkalmas pályán! Persze én is örülnék ha dobogósak lennének az említettek, de hát erre ugye nincs sok esély.