clairvoyance Creative Commons License 2000.10.07 0 0 323
Majdnem, GZ!

Én azt mondom, hogy Ákos leszállóágban van és úgy érzem, kiégett: ezen a lejtőn már nem lesz megállás. Szerintem még egy lemez (max. 2) és vége (zeneileg, mármint a szólókarrierjének).

Természetesen számomra a BB (nem a balatonboglári) volt az igazi, Ákosnak csak igen kevés munkáját érzem hitelesnek. Még akkor is, ha tudom, hogy jóval többet dolgozik és profibb, mint anno a Bonanza-era alatt.

Mindemellett tisztelem a kitartásáért, stb.., de gyűlölöm hatalmas méreteket öltött nagyképűgégéért, és azért, mert rengeteg jobb vagy vele egyenlő tehetség van kis hazánkban, akik nem jutnak szóhoz és mint szigi is írta, egyszerűen nincs konkurenciája. Ez az egyeduralom szörnyű!!!, és szegény "gyerek" (Ákos) mégis teherként éli meg a dolgot.

Persze, hogy sok zenei élményt köszönhetünk neki (részemről főleg a BB-ért), de szánalmas, hogy megtagadja a múltját és úgy állítja be a Banzait, mintha az egy egyszemélyes dolog lett volna (vajon tudjátok, hogy Haubernek mekkora szerepe volt a zeneszerzésben????)

Most ennyi, így hirtelen.