Gabo_d Creative Commons License 2000.10.07 0 0 184
Kudarc,szegeny Wembley!

A hirt hallvan maris tortem a fejem milyen okossagot irjak majd ide.ManUtdFan megelozott,ugyanis annak ellenere,hogy valogatott szinten tenyleg nem ertunk el KIUGRO sikert,a 96-os es 98-as gardat akartam felhozni peldakent en is.Gyerekek,96-ban Europa legjobb csapata volt az angol,milyen szinvonalon jatszottunk a Skotok,Hollandok,Nemetek ellen?Eszement volt.Mind KUZDES teren,mind a csapategyseg teren kimagaslottunk.Bebizonyitottak az angolok,hogy lehuzhatjak magukat a WC-n,akik meg mindig a regi,jol bevalt kritikakkal illetik az angolokat.(csunya foci,felivelgetes,no technika,rugd&fuss foci...)

Volt ket kituno szelso Macca es Anderton.Macca-t Pele a torna legjobbjanak nevezte egyszeruen.Es jottek ezek az angol sracok,es oktattak.A SAS csatarsor(Sheringham and Shearer) pedig Hollandia elleni negy golban megmutatta mi az a goleros csatarjatek.Gazzarol ne is beszeljunk(szegeny Hendry).

1998-ban G.Hoddle alatt is kituno volt a csapat,fokent az argentinok ellen,ahol emberhatranyban kuzdott a haromoroszlanos garda,es az utolso pillanatban verzett csak el.
Viszont a valtasra szukseg volt,azon tul,hogy a szov.kap. atgondolt taktikat,es arculatot szabott az angol valogatottnak.Viszont a hirhedte valt nyilatkozata,es a pedagogiai erzek hianya miatt nem volt alkalmas.(lsd.:Gazza,Beckham)

Keegen nekem szimpi.Meg most is,viszon lassuk be,hogy nem tud mit kezdeni a kihivassal.Nem tud csapatot EPITENI.Viszont le a kalappal elotte,mint ember,mert azt a foku empatiat,emberseget es profizmust,amit a valogatottakkal szemben tanusitott minden edzo megirigyelhetne.De valtani kell.

Diohejban ennyi a velemenyem.
Nomeg az,hogy elvetem meg csak a gondolatat is,hogy kulfoldi szov.kap. legyen Anglia elen.
En Venables-re szavazok es kesz.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!