cicavirag Creative Commons License 2000.10.06 0 0 80
A mai Népszabiban olvasható 1 interjó Angyal Zoltán szövetségi kapitánnyal. Ebből 1 részlet:

- Visszatérve a szakmai beszélgetésre, engem elsősorban az érdekel, hogy miként értékeli Kőbán Rita nagy visszhangot kiváltó nyilatkozatát, amelynek körülbelül az a rezüméje: azért lett csak második a női kajak négyes, mert a többiek a végén nem húztak úgy, ahogyan kellett volna.

– Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy Rita ilyesmit mondott. Ez a kvartett évek óta együtt van, világbajnokságot is nyert, vagyis nem ez volt a megfelelő értékelés. Az én véleményem: mindenki megtett mindent, és az döntött a nagy rivális németek javára, hogy abban a pillanatban, azon az ötszáz méteren nekik jött ki a lépés picivel jobban. Ha Rita a „csak ezüst” hatása alatt mondja azt, ami egyébként borzasztóan fájt Viski Erzsinek, Kovács Katinak és Szabó Szilvinek, bizonyos tekintetben megértettem volna őt. Ám Rita azóta sem jelezte, hogy hirtelen felindulásból értékelt volna... Amúgy iszonyatos volt látni a Nap Tv-ben, hogy három lány ül a székben, a negyedik hely pedig üres.

...

és gondoljatok arra, hogy ez egy visszafogott ember átgondolt nyilatkozata a sajtónak, aki elég jól ismeri a szakmát és a hajóban ülőket!