Mr. AOR Creative Commons License 2000.10.06 0 0 78
Eddig csak olvasgattam a topic-ot (mindhárom helyen), de gondoltam, csak hozzászólók. Sőt, úgy látom, többen is írnak mindháromba, úgyhogy engedtessék meg most nekem is.

Semmi bajom a topicnyitó szövegével, ügyes arányban keverte az indulatokat a humorral, és abszolút tényszerűek voltak a megállapításai.

Miután ma este volt szerencsém a Dokkban az Olimpiai party-n (SZINTE mindenki ott volt) találkozni a két "szöszivel", tán némi fogalmam is lehet a dologról. Bár valaki biztos rám is rámtámad majd, hogy hogyan is tudhatnám, hogy mikor indultam olimpián, vagy mennyit rejszolok (esetleg Kőbán Ritára) hetente. Vagy naponta. stb.

Szóval nagyon szimpatikus, visszafogott volt mindkét csajszi (a színpadon és négyszemközt egyaránt), annyit mondtak, hogy ők igazából teljesen értetlenül álltak a nyilatkozat pillanatában, szinte el sem hitték, hogy valaki ilyeneket mondjon. Meg hogy sajnálják az egészet, de jólesik, hogy ilyen sokan kiálltak mellettük. és persze nagyon örülnek az eszüstnek (mint ahogy mi is).

Ja, és hogy az "öreg hústoronnyal" (idézet!!!) miért nem beszéltem???
Mert meg sem jelent...