Balint Zsofia Creative Commons License 2000.10.05 0 0 7611
Fargo!

Nem tudom vezettél e már kompact egyterűt (nem nagy batárt, hanem emberléptékűre gondolok). Pl. Picasso, Scenic, Zafira, Demio, Yaris Verso, stb.)
Ha nem azt kell hogy mondjam próbáld ki.
Nagyon kellemes. Azt hiszem te igazán tudom, milyen vezetni egy sakál 850-est igen jó teljesítménnyel, így tudhatod, hogy nekem milyenek a tapasztaltaim, de azt kell hogy mondjam, hogy imádnék egy kicsit magasított (terepeített?), könnyen megülhető, stb VOLVO sakál korménykereke mögé űlni. Azt hiszem, hogy itt nemcsak a pénzről van szó. Persze arról is. De akkor a jelenleg futó összes VOLVO-t kritizálhatnánk a formája miatt, mert elhagyta a szögletességet, meg a sajátosságát. De nem tesszük, mert a VOLVOnak van más sajátja is nem csak a külseje. Masszív, biztonságos, ergonómikus, kényelmes, SZÉP, és persze sakál.
Tehát azt hiszem, hogy egy jó egyterű csak annyit érhet el, hogy tovább növelheti a Családot azaz a felhasználók számát. Azt hiszem kiegyeznénk abban, ha mindenki megengedhetne magának egy VOLVOt és csak ez a márka futna, mert ár/teljesítménybe mindekit megver. Ehhez választék kell!!!. (bocs a szófo...ért)

BZs

Előzmény: fargo (7602)