MLG Creative Commons License 2000.10.04 0 0 532
Trim-trim!
Hej-haj! Bárcsak ne lenne, annyi meló gaddemet!
Bizony Norby koma nem tétlenkedett, bár én sem igen aludtam mostanság, mivel ez a description editálás keményebb dió, mint gondoltam. Főleg, hogy szívat a program, no de ezt már említettem. Most egész jó stádiumban áll a dolog. Az eredeti fegyverek közül megmaradóak mindkét / item és bobby ray / változata megvan, csakúgy minden egyéb tárgynak, gránátnak, páncélnak, felszerelésnek satöbbi. Általánosságban véve mindenről nagyobb mennyiség van írva, de volt a ahol, csak egyszerű száraz tények maradtak, mert pl az eredetiben szereplő badarságot nem vettem bele. Próbáltam lazásra venni a figurát, de emellett arra is törekedtem, hogy értelmes legyen a desc. és érdemes legyen elolvasni, mivel hasznos infót tartalmaz a fegyverről. Bobby Ray descjeit humorosabbra vettem, mintha csak egy öreg, tréfálkozós trotyi lenne B.R. Remélem hamarosan felkerülhet Norbyhoz és akkor mindenki megnézheti és javíthatja a benne található hibákat, hiányosságokat, elírásokat. Bár tesztelem is rendszeresen, ezért leginkább a fegyverekhez való hozzá nem értésem okozhat hibát.

Ami még hiányzik.
Az összes lőszer leírása. Ezzel meg kell várnunk Norby Maestrot. Hiányzik a rövid névben, illetve a buborékban majdan megjelenő kombinációs statisztika, ez csak idő kérdése. Hiányzik az összes új fegyver desc-je, ezekhez már gyűjtöm az anyagot, ezzel kapcsolatban szívesen várok minden segítséget.
Ennyi, úgy tervezem, hogy jövő hétre készen lesz. Eddig hiba nincs benne, mindössze két helyen van AA halmozódás, de ez legyen a legkevesebb.
No ennyi, csak gondoltam tájékoztatom a nagyérdeműt, hogy is állunk.

MLG: A Dervis