Jimmy Tudeski
2000.10.04
|
|
0 0
156
|
Végigolvastam a topicot, megnéztem a linkeket.
Nagyon jó látni, hogy többen segítettek. Jó volt látni az óvatos szkepszist is, amit hiányolok az egy korrekt összefoglaló, ez Laci feladata lenne.
buta Elizabeth írásaival kapcsolatban szeretnék pár megjegyzést tenni, úgy gondolom topikhű maradok.
van jó orvos is, meg rossz orvos is, mint ahogy van jó zsaru meg korrupt zsaru is, és ezeknek az aránya bizonyos szempontból jól jellemez egy társadalmat
nyilvánvalóan az kelt nagyobb feltűnést, ha a korrupt változatnak emberélet fölötti hatalom van a kezében, és azzal visszaélni látszik
Elizabeth írásaiból a keserűségnél több látszik - valahogy azt éreztem, hogy igazságtalannak tarja: az ő ügyét anno nem karolták fel - és ezért ellenkezik az Anita-ügy támogatásával
nem érzem a felelősséget, mi van, ha egy szóval is Anita támogatásáról embereket beszél le
nem látom, hogy valaki is belegondolt volna: lehet, hogy Anita gondolkodása annyira más, mint a mienk, netező yuppie-ké, hogy fogalmainkat, kategóriáinkat meg sem érti, értheti
nem látom azt sem, hogy valaki belegondolt volna, hogy vidéken mekkora kockázatot vállal az, aki nyíltan kiáll azzal, hogy kapott $10,000 adományt, vagy hasonló nagyságrendű összeget
nem értem, hogy mitől annyira logikátlan, hogy egy halálos beteg ember belső világa, vergődései kuszák, érthetetlenek és beszűkültek
|
|