tivadar Creative Commons License 2000.10.03 0 0 2
Szvsz:

1./ Minden vallásban csalódhat az ember, mivel az egyén is + a szervezet is változik (fejlődik), "2x nem léphecc bele ugyanabba a folóba".
2./ Ember alkotta csoportosulás mindig tök-életlen :)) csak a nagyon buta (vallási) vezetők hiszik-hitetik, hogy az övéké a tökéletes.
3./ Valami ELLEN csoportosulni, ellenkezik a szeretet törvényével. Csak Valamiért lehet v. kell !!! Mások utálata, gyűlölete, megvetése - önmagárol állít ki (nagyon rossz) bizonyítványt.
4./ Mindenkinek szuverén joga, hogy élete során álláspontot változtasson, ha kell, többször is. De az örökös szélkakas szerep (=napraforgó...) eléggé undorító.
5./ A világot csak úgy tudjuk (nagyon picit) megváltoztatni, ha mi magunk változunk meg. De másokra köpködni, lesajnálni más hitük miatt - ez saját belső félelmeink árulkodó kivetítése !
6./ Duplán szvsz: aki elhagyja közösségét, előbb utóbb a következővel is problémája lesz. Pont ojan ez mint a válás: ostobán azt hisszük, hogy a következő majd jobb lesz. Nem, mert ez nem a jó hejzet keresése, hanem ÉLETFELADFAT, ami elől meg lehet olykor szökni, de hamarosan utolér !
(Ps: én sem vagyok elégedett az egyházammal, /biztos Ő se' velem.../ mégsem megyek máshová, mert kipróbáltam 8-at és egyik sem volt jobb. Higgyetek az öreg rokkának !)
Xetettel: tivadar

Előzmény: én5 (-)