hkr
2000.10.02
|
|
0 0
235
|
No, nálam járt egy UPC-s ember, hogy új kábeltévé-szerződést kössön velem. Erre megkérdeztem, hogy internet mikor is lesz. Nagyon megörült, és rögvest előhúzott egy internetszerződés-űrlapot, amit én alá is írtam. Az upc-s úr, kinek neve Vöröss Gábor (csakhogy megnevezzem a forrást, és legyen kin leverni, ha félreinformált :-) szerint a budapesti broadband szolgáltatás október 1-én indul, ára 10900 forint (ez rajta van a szerződésemen), nincs forgalmi díj, és forgalmi korlát sincs. A TVNettől eltérően nincs egyszeri belépési díj, és minden előfizető saját kábelmodemet kap. Viszont a sebesség limitált: 300 kbps lefelé, 64 kbps felfelé, ami elég zsérnek hat a XIII. kerületi TVNethez képest... Azokkal, akik jelenleg TVNet előfizetők, nem szerződhetnek a TVNettel kötött megállapodásuk miatt. A második, tizenegyedik és tizenharmadik kerületet jelölte meg mint a szolgáltatás nyújtásának első helyszínei.
No, ma október 2-án felhívtam UPC-t, hogy szerződtem, hol van már a netem. Azt mondták, november 1-én indul... No, akkor most mikor is? ;-)
|
Előzmény: bullseye (223)
|
|