vapiti Creative Commons License 2000.09.29 0 0 108
Azért ez a példa nem teljesen tökéletes. Azzal, hogy ledolgozod a pocakod csak az életviteleden változtatsz, de azon nem, hogy, a másikkal hogyan viselkedsz.Arról nem beszélve, hogy számít az is, hogy az eredmény neked tetszik-e, csak azért nem fogom zöldre festeni a hajam, mert neki a zöld hajú lányok tetszenek, hogyha én lilán érzem magam jól.

Én olyasmire gondoltam, hogy nem csinálok úgy mintha örülnék az arany karórának amit kapok, hanem megmondom, hogy nem szeretem az aranyat.

Az megint más tészta, hogy bárkinek a kedvéért kipróbálok olyasmit amit nem ismerek, de ha nem tetszett, többet nem csinálom.

Én például általában azt piszkálom a kis tökéletlenségeiért akit szeretek. Ennek az az egyszerű oka van, hogy úgy gondolom, ezzel tudom tudtára adni, hogy igen tisztában vagyok még ezekkel is, de nem zavar. Én így jelzem, hogy fontos nekem. Ha jól ismer, akkor tudja, hogy kell értelmezni, ellenkező esetben megsértődik. Én tudom hogy marha egyszerű lenne kihagyni ezeket a kis furkálódásokat, de nem. Ez hozzám tartozik, és nem én lennék, ha nem csinálnám.

Előzmény: Törölt nick (107)