GALA Creative Commons License 2000.09.28 0 0 985
Emberek
1x hozzászólok és máris leharapjátok a fejem ?

a, a tudományról lehet elnagyoltan fogalmazok , de azért elégszer találkoztam olyan Tudományos kijelentésekkel , hogy mit miért nem lehet.. ( a dongó nem tud repülni .., az ember nem tud vonaton utazni mert nem bírja majd ki a 30 km/h sebességet , a fénynél nem lehet gyorsabban mozogni , a levegőnél nehezebb tárgy nem tud repülni...) azt hiszem ti is találkoztatok ezekkel. Aztán kevésbé civilizált időkben akik ellentmondtak megégették. Nem szaroztak hipotézisekkel , meg ellenpróbákkal. Elsüllyedt a vízben-boszorkány . Bocs ez csak kicsúszott.

b , tudomány nekem 1 + dolgot mutat - és ez az ahol egyetértünk - hogy folyamatosan megcáfolja és meghaladja magát. ( hol van ma már a newton-i mindenható fizika ??)

c , a cargo kultuszról én nem filmek , hanem közgázegyetemi antropológia szakköri emlékképeim alapján beszélek . Dereng valami 200 oldalas fénymásolt segédanyag ebben a témában. No Discovery "csanel"

d ,"A fenét ugyanaz, a piramisok óriási mértékben különböznek egymástól. "
Amennyire kell annyira azért hasonlítanak ugye...Főleg ha az építők sem mindíg ugyanazt látták az eredetiből . ( ld az őserdőből pislogva 1x 2x meglesni 1 repülőt , aztán modellezni...)
Egyébként Te is különbözől tőlem, azt ha megengeded mindketten emberek vagyunk.