MLG Creative Commons License 2000.09.26 0 0 496
Szevasztok barátaim!
Nu pákágyí.

Tennap kafát játszottam megen! Elmöntem a hátramaradt négy medunai szektorba. A bloddcatsos nagyon megrázó volt, teljesen bele tudtam élni magam és szidtam a rohadt dreigenyát. A szemét ribi gladiátor játékot rendez, bársonyszék meg minden, szétmarcangolt holttestek... Ezek után még jobban várom, hogy kinyírjam. A szemétláda őrök meg rám engedték a macskákat. Mondjuk ügyi voltam, mert olyan helyre tudtam beállni, ahonnan mindenkit leszedtem, úgy, hogy az ellenfél egyszer!!! sem tudta elsütni a puskáját. Később aztán már nem voltam ilyen ügyes. Lenyomtam a lakóházas szektort is, amúgy valaki volt már itt nappal??? Van csomó boltféleség, lehet itt venni valamit???
Eztán elmentem a szoborkertbe. Ez NAGYON-NAGYON tetszett!!! A sövények között osonni, meglepni az ellent, teletömni golyóval vagy elvágni a torkát és köddé válni! Ez már döfi, nagyon faka volt! Megtaláltam a távkapcsolót, de úgy gondoltam nem megyek még a shelterbe, hanem nekivágok az uccsó szektornak. Hát banyek, ez rohadtul kemény! Kábé egy óra hosszámba került, hogy az eród előszobájába bekerüljek. Állandóan interruptolnak, meg rohadt pontosan lőnek rakétával.
Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy a GÉP CSAL! Mielőtt tiltakozni kezdenétek, mondok két példát.
1. Jön egy elit, meglövöm kétszer, lemegy poor-ba, lehasal. Ezután jön az ő köre, feláll / 4AP / és dob rám két gránátot / ez minimum 2x12AP / kérdem honnan van neki 28AP-je?! Netán ő is energy boostot használ, érdekes nem láttam...
2. Elit ember. Meglövöm, wounded lesz ezután HÁROMSZOR rám lő rocket riflével. Na ezt hogy csinálta. Egy szimpla lövés, célzás nélkül 9 pont rocket riflével, van neki 27 AP-je, ja és előtte még le is hasalt, tehát 31 AP. Persze, tudom, energy boostot használt...
Szóval ezek sokszor megtörténtek, de nem mondom, hogy bánom. Igenis az elitek legyenek ügyesek. Gondoltam csak leírom, hátha ti másképp látjátok.

PEDRO!!! Ajszem megtaláltam a P90-es megoldását! Add oda T-Rexnek! Ő úgyis ambis, csak mondjuk akkor van gáz, hogyha ő pont nincs az aktuális gaméban vagy adjuk oda Wardennak.
Más... nem akarok telhetetlennek tűnni, de jó lenne, ha megcsinálnád a lőszereket is, én meg megyek intézni neked a szobrot. :-)

Hja Norby, a Automagsról, meg a Auto Rokket Rifléről meg is feledkeztem. Mondjuk a CAWS érdekes. Azért unique mert csak három adott helyen lehet találni??? Tényleg jó lenne kideríteni HW-s e a Rokket Rifle!